Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

I reszta ciała też.
Lovato niedawno wyszła z psychiatryka,Gomez udaje,że pomaga dzieciom a reszta tych pajaców stroi miny przed kamerami
Chyba tylko Szekspir widział tak popaprany świat

Cho-Hi-Gang

Eh, dokładnie.
Wszyscy tylko współczują Demi jaka to ona biedna ;/
Disney powinien być zakazany bo siada dzieciom na psychikę !!!
Głupie, bezsensowne serialiki, gdzie publiczność co trzy sekundy wybucha kretyńskim śmiechem. WTF?!

Falter

Dokładnie

Cho-Hi-Gang

co wy do niej macie? Każdy przechodzi w swoim życiu trudny okres i oczekuje wsparcia. Dla mnie jest idolką i zawsze nią pozostanie, cokolwiek się stanie. Jestem ciekawa jak wy wyglądacie - jesteście modelkami/modelami? szczerze w to wątpię.. Krytykujecie ją a tak naprawdę nic o niej nie wiecie. Wasze opinie są żałosne!! Skoro potraficie tylko obrażać i oskarżać ludzi to po co się tutaj wypowiadacie?!!!! Naprawdę brak mi słów. Co do Gomez - dla mnie bardzo fajna i sympatyczna aktorka oraz piosenkarka - a wy pomagacie ludziom? Jestem tego ciekawa. Dla innych osób z Disneya - ja do dzisiaj oglądam, chociaż mam 17 lat. Takie dostali role i dla mnie fajnie je zagrali - zazdrościcie im i tyle...

Miricale

Kto tu co mówi o wyglądzie milady?Ty masz 17 lat?I oglądasz Disney Channel?Jestem młodsza i wiem,że to pajace.Twoje dzieci nigdy nie wzruszą się na "Dzwonniku z Notre Dame" nie zaśmieją na "Królu Lwie" tylko będą oglądały te kretyńskie serialiki a ty będziesz sekundowała histerycznym śmiechem z publicznością?Super.Fanz Loch.Widziałaś może zdjęcia księżnej Alby?To twoja Demi za 30 lat.Napatrz się.Czego im zazdrościć?Że robią dzieciom jogurt z mózgu?

Cho-Hi-Gang

co mnie obchodzi jej wygląda.. Będzie wyglądała jak wyglądała - każdy się kiedyś zestarzeje - chciałabym zobaczyć ciebie za 30 lat - i wtedy to skomentować.. Może nie będą znały, ale zawsze mogę im pokazać - co mama lubiła.
a ty kogo uważasz za autorytet?
mam gdzieś opinię ludzi o mnie, dla mnie liczą się przyjaciele - i akurat oni akceptują to. Nawet czasami też to oglądają i co! Warto ich za to wyzywać.
Cho-Hi-Gang czy jak się tam nazywasz - ktoś musi występować w tych serialach - z resztą prawie wszystkie się skończył lub kończą. Aktorstwo to też praca.. Doceń to, a nie ich wyśmiewaj, bo sama zapewne nie jesteś lepsza.

Miricale

Te seriale nie nadają się do użytku publicznego a aktorzy tym bardziej.Na tym właśnie wychowuje się dzisiejsze młode społeczeństwo - jeśli masz choć pół mózgu zdrowego widzisz tego efekty.
Idol dla mnie? - Księżna Diana.Ona kochała ludzi i miała potrzebę bliskości.Wiem,że o niej nie słyszałaś.Zginęła tragicznie 14 lat temu

Cho-Hi-Gang

Każdy o tym słyszał, zginęła w wypadku samochodowym, uciekając przed paparazzi w tunelu w Paryżu zostawiając dwóch synów.. Głupi by o tym nie słyszał..

Miricale

To cud,że ty słyszałaś...
Ok,teraz wyłącz już Wikipedię i włącz rozum.

Cho-Hi-Gang

wypraszam sobie takie komentarze małolato! A skąd mam wiedzieć, że ty nie korzystałaś z wikipedii, co? ja nie musiałam, gdyż jestem od ciebie starsza i każdy o tym słyszał czy czytał w gazetach.. Możesz się każdego spytać i każdy ci powie, że słyszał.. Nie obrażaj mnie może, co? Nie masz do tego absolutnie prawa. Nie znasz = nie oceniaj.............

Miricale

Małolata co?
Zazdrościsz dzieciństwa?Ja się z niego cieszę,a nie wstydzę.Niestety nie mogłam czytać tego w gazetach bo w momencie jej śmierci miałam 2 miesiące!Z Wikipedii?Korzystałam.Także z filmów i książek,oraz wiedzy rodziców.Bo skąd miałabym to wiedzieć?Od wróżki zębuszki?Twórz lepsze pytania - dorosła osobo (Jesteś laską,czy już nosisz laskę?)

Cho-Hi-Gang

bez komentarza.... ;/
jestem dziewczyną,która ma swoje określone zasady.
koniec.

Miricale

Uhmm...Zasady?Nie chcesz poprowadzić dyskusji ,boisz się poprowadzić dyskusję,czy nie nadążasz za prowadzeniem dyskusji?Powiedz,powiedz

Cho-Hi-Gang

A ja wam obu proponuję żebyście się zamknęły! To nie jest miejsce na prowadzenie takich dyskusji. A teraz mała rada od trochę starszej koleżanki: Szanujcie siebie nawzajem i innych ludzi którzy piszą na tym forum. Należy też uszanować gusta innych... Niestety żyjemy w świecie i w czasach gdzie popapranie jest na porządku dziennym. Nie oszukujmy się że jest inaczej. Ja Demi współczuję, cieszę się też że wyszła z dołka, bardzo cenię ją jako piosenkarkę, chociaż aktorka z niej marna tak jak Selena i Miley oraz większość gwiazdek Disney'a. Niektórzy zaznali smaku sławy zbyt wcześnie i teraz im się w głowie przewraca albo gorzej: kończą jak Demi, z załamaniem nerwowym i uzależnieniami. Ale tak to już jest w show-biznesie. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Mała uwaga do Cho-Hi-Gang: Co druga kobieta uważa księżną Dianę za autorytet i ja się znimi zgadzam, bo była wspaniałą osobą. Ale proszę cię, nie musisz wytykać braku wiedzy innym, podczas gdy sama korzystasz z wikipedii... Ja sama miałam wtedy 5 lat i tego nie pamiętam, ale wiem z innych źródeł i mówię to otwarcie, żeby nie było żadnych niedomówień... :/

Lola140392

Zazdroszczę...że mogłaś poczuć choć jej obecność.

Cho-Hi-Gang

W sumie to tak:) Trochę pamiętam jak w telewizji leciała transmisja z jej pogrzebu ale to takie przebłyski i wydaje mi się że pamiętam jak pokazywali ten wrak samochodu którym jechała. Ale wracając do tematu, błagam was dziewczyny! Nie docinajcie sobie nawzajem ! To do przecież do niczego nie prowadzi. Sytuacja nawet nie jest tego warta!

Cho-Hi-Gang

nie mam czasu na wchodzenie tutaj i kłócenie się z tobą - każdy jest inny - nie wiem co ci nie pasuje w Demi, ale dla mnie jest idolką - co z tego, że nie jest top modelką - wygląd nie jest ważny, nie sądzisz? jeśli ktoś ocenia ludzi po wyglądzie to naprawdę jest powierzchowny... Ja jestem osobą dość tolerancyjną, ale nie lubię, gdy ktoś ocenia gwiazdy, jeśli (bądźmy szczerzy) ich w ogóle nie zna.
zasady? proszę - moje motto : OCENIANIE INNYCH NAJLEPIEJ JEST ZACZĄĆ OD SIEBIE.

Miricale

Kto u w ogóle mówi o wyglądzie?!To ty zaczęłaś!
Motto-bardzo oryginalne.Bardzo.

Cho-Hi-Gang

... i ja skończę. Ja tylko mam swoje zdanie, nic więcej..
dobra, kończę i żegnam!