Osobiście nie cierpię dody! Jest głupia, gburowata, chamska i w ogóle beznadziejna...Ale dam jej 5! Bo oglądałam film Asterix i wikingowie, i fajnie tam podkładała głos. Co do jej osoby to już się wypowiedziałam, acz kolwiek głos miała niezły.
Wypowiedź na poziomie debila. Pozdrawiam wszystkich podobnie myślących. A tak "w ogóle" to ta twoja wypowiedź jest beznadziejna tumanie.
A ty jesteś jak Doda, głupi, gburowaty i w ogóle beznadziejny...
Chamska ciota. I co?
Co za idiotyczna odpowiedź. "Głupi", "gburowaty" "chamska ciota" tak napisałeś i teraz uwaga. To jest właśnie zachowanie, które tak bardzo krytykujesz u kogoś innego! Chyba sam nie wiesz co robisz. Widać, że jesteś nijaki i taki.......pusty. Pozdrawiam pustaka.
Zero tolerancji- tak się zachowujesz! Przecież ja tylko napisałam że Doda w miarę dobrze podkładała głos w filmie, a przecież to jest strona gdzie oceniamy AKTORSTWO. A twoja beznadziejna wypowiedź w stylu: "Wypowiedź na poziomie debila. Pozdrawiam wszystkich podobnie myślących." a potem jeszcze "tumanie"...To co myślisz że jak mnie napadasz to jak ci odpowiem? Może: "Szanowny Panie absolutnie zgadzam się z Pańską wypowiedzią"? Jak mnie obluzgałes, pomyślałam ze jesteś wieśniak, i prostak i jak się ci nastuka to coś zrozumiesz... Ha!
I dalej uważam że jesteś gbur...
Raczej,bo wypowiedzi jakiegos czlowieka [i to tak krotkiej]nie da sie ocenic xD
ja tez nie cierpie dody, owszem glos ma dobry, ale za to swoja osoba nic nie reprezentuje i nie wiem,czy udaje czy naparde jest taka pusta.. ^^
Ale tak juz jest,ze jak ktos kogos lubi to zaraz naskakuje na innych, ktorzy maja negatywne zdanie na temat danej osoby..;/ a chyba kazdy ma prawo do wlasnego zdania i moze obejsc sie bez wyzwisk i tym podobnych ;/ ale niestety niektórzy tego nir rozumieja..żałosne..
Czekaj naskoczę na ciebię panie geniusz. Czyli kogoś źle oceniać można i wtedy wszystko jest OK. A jak ktoś ma pozytywne zdanie na temat tego kogoś to można określić jego opinię jako głupią i śmieszną tak? Widać, że pewne osoby dalej nie wiedzą co sami mówią i chcą pouczać innych to dopiero żałosne. Ale dobra zrobimy tak. Wy wystawicie ocenę dla Dody (jeszcze raz) ale normalną bez wyzywania, jak ludzie na poziomie ja też i zobaczymy czy można dyskutować bez obrażania ani ja was ani wy mnie ani osoby, którą oceniamy. Co wy na to?
przepraszam Cie bardzo, ale ja nikogo nie wyzywam nie..Chyba raczej Ty..I ja wcale Ci nie zabraniam jej lubic, mozesz ja nawet uwielbiac i kochac, a nie to nie interesuje, ja jej nie lubie wsytawilam jej ocene na jaka moim zdaniem zasluguje i juz i nikogo przy tym nie wyzywalam ani nie ponizalam. I nigdy nie okreslalam niczyjej opini jako glupia i smieszna, tylko dlatego, ze ktos lubi kogos za kim nie pzrepadam..
"bez obrażania ani ja was ani wy mnie"ja Cie nie obrazalam i nie mialam takiehgo zamiaru
A ja miałam zamiar obrazić, bo jeśli JA jestem obrażana nie przejdę bez awantury...
Ja swoją obiektywną ocenę Dodzie postawiłam (było to 5/10) podałam i uzasadniłam, i właśnie przez to NASKOCZYŁ na mnie ten typek u góry.
Nazwał mnie min. tumanem... Swojej oceny nie zmienię.
Można się było spodziewać takich reakcji. Nikomu nie kazałem zmieniać oceny i myślę, że jesteś zbyt awanturnicza aby można było z tobą normalnie porozmawiać żebyś mnie nie obrażała.
pozdrowienia od typka z góry dla starej krowy.
Normalną rozmową nazywasz:
"Wypowiedź na poziomie debila. Pozdrawiam wszystkich podobnie myślących. A tak "w ogóle" to ta twoja wypowiedź jest beznadziejna tumanie."?
Jeśli tak to nie ma o czym mówić.
Ta twoja pierwsza wypowiedź faktycznie skłaniała do takich wniosków więc czemu się dziwisz. To co cytujesz było po to aby zwrócić uwagę na wypowiedzi pewnego typu. I tak np.: ty czegoś nie lubisz (film, osoba) to wtedy piszesz, że coś jest głupie. Czy naprawdę nie można już czegoś ocenić bez takich słów. Taka wypowiedź jest nic nie warta. Jak ktoś pisze, że kogoś nie lubi i jest głupi to zwyczajnie tylko obraża tego kogoś.
Dżizas, ale to nie znaczy że nie mogę tak powiedzieć. Nie cierpię jej i nie będę tego urywać. Jak wiadomo ma antyfanów którzy się ze mną zgadzają, ale ma także fanów którzy są zbulwersowani...
przeciez ona tylko wyrazila swoej zdanie, a mowiaz, ze doda jest glupia i jakas tam mowila o niej a NIE O TOBIE, wiec nie wiem, czemu sie czepiasz, Bozee..chyba nie wszyscy musza uwielbiac dode..sa fani i antyfani..ja akurat nie naleze do zadnej grupy, bo nie lubie jej, ale jest mi w pewnym sensie obojetna
Lubię się czepiać, nie jestem fanem Dody, wiem że "ona" nie mówiła o mnie, nie wymawiaj imienia Boga na daremno, krówko skoro twierdzisz, że możesz mówić co chcesz to nie miej pretensji, że ja też mówię co chcę, w tym wypadku o tobie.
to i tak nie zmienia faktu, ze swiadczy to o Tobie...skoro czepoanie sie innych sprawia Ci przyjemnosc, moz e zToba jest cos nie tak
"Muszę mieć powód", tak napisałem. A o Tobie świadczy teraz Twoje kłamliwe zachowanie. Po pierwsze czepianie się kogokolwiek nie sprawia mi przyjemności, po drugie skąd wiesz czy ze mną jest coś nie tak? Lubisz kłamać?
a teraz to zes powiedzial..kłamiliwa.. ?
"Lubię się czepiać".. no to jest chyba jednostananczne z tym, ze sprawia Ci to przyjemnosc, bo jak sie cos lubi to mu to sparwai przyjemnosc.
Aha i napisalam "byc moze to z Toba jest cos nie tak" to bylo przypuszczenie, a nie stwierdzenie i kto tu klamie?? ... -_-"
noo i jeszcze jedno: nie lubie kłamac..i teraz na pewno tego nie robie..
Lubienie czegoś a sprawianie przyjemności przez to coś to dwie różne sprawy. Ciągle coś mi sugerujesz, że lubie to, że jestem taki. Lubisz oceniać ludzi? I teraz widzę, że to Ty lubisz się czepiać.
Chyba myślać logiczne, jak ktos cos lubi i to robi,to jednoczesnie sprawia mu to przyjemnosc niee?? ja Ci nic nie sugeruje i sie nie czepiam, tylko rozmawiam, skoro Ty stwierdziles, ze ja kłamie i cos tam, to chyba ja poo prostu Ci odpowiedzialam nie i to nie ja kilka postów wczesniej napisalam, ze lubie sie czepiac... xD
aha..i nie oceniam nigdyu ludzi z pozoru..tak jak niektorzy..
poniewaz bardzo tego nie lubie i nie ocenialam Cie wcale, bo Cie nie znam.
Nieee! A lubisz się czepiać bo ciągle tu odpisujesz. Wiesz ja się lubię czepiać i dlatego tu piszę ale Ty? O czym My rozmawiamy? w sumie o niczym, mi się to podoba bo lubię się czepiać, czyli ty też to lubisz?
"i nie oceniam nigdyu ludzi z pozoru..tak jak niektorzy.." Chyba nie chodziło Ci o mnie?
Skoro mowisz cos o mnie, co jest nieprawda to chyba logiczne, ze odpisuje, a ja sie czepiac nie lubie, a ze Ty lubisz, to juz Twoja sprawa.
I nie chodzilo mi o Ciebie[z tym ocenianiem] nie martw sie ;d
"Wypowiedź na poziomie debila. Pozdrawiam wszystkich podobnie myślących. A tak "w ogóle" to ta twoja wypowiedź jest beznadziejna tumanie"
za chwilę...
"Co za idiotyczna odpowiedź. "Głupi", "gburowaty" "chamska ciota" tak napisałeś i teraz uwaga. To jest właśnie zachowanie, które tak bardzo krytykujesz u kogoś innego! Chyba sam nie wiesz co robisz. Widać, że jesteś nijaki i taki.......pusty. Pozdrawiam pustaka."
potem...
"Ta twoja pierwsza wypowiedź faktycznie skłaniała do takich wniosków więc czemu się dziwisz. To co cytujesz było po to aby zwrócić uwagę na wypowiedzi pewnego typu. I tak np.: ty czegoś nie lubisz (film, osoba) to wtedy piszesz, że coś jest głupie. Czy naprawdę nie można już czegoś ocenić bez takich słów. Taka wypowiedź jest nic nie warta. Jak ktoś pisze, że kogoś nie lubi i jest głupi to zwyczajnie tylko obraża tego kogo"
Czy to już schizofrenia, czy jeszcze nie?
Ubawiłam się mimo wszystko szczerze. Pozdrawiam :)
Cieszę się bardzo, że Ci się podobało. Wolę normalną dyskusję ale tu się po prostu nie da. Aha co ma schizofrenia do moich wypowiedzi?
Testy IQ niczego nie obrazują. Czego on w ogóle dowodzą?! Że potrafi się rozwiązywać zadania. Super. Jeżeli człowiek który rzuca "kurwami" na lewo i prawo jest człowiekiem inteligentnym to gratuluje ludzkości wymyślenia tak znakomitego miernika. Doda jest ładna i tyle w temacie. O jej zachowaniach nie będę sie wypowiadał bo każdy wie swoje. Papa.