Lepper, Giertych, Rydzyk - też są sławni i myślą o sobie tak samo jak Doda, że są najlepsi, najmądrzejsi, najpiękniejsi i w ogóle The Best of The World.
No moze i mysla,że sławni ale talentu nie maja, Doda za to posiada jeden z najładniejszych głosów w Polsce,a trzeci album jej zespołu uzyskał tytuł Złotej Płyty, wiec prawde mówiąc za to ją cenie,że potrafi cos osiągnąc...a to ze jest jaka jest...to jej sprawa...jesli jej nie lubisz to nie czytaj i nie ogladaj jej wywiadów,ja nie lubie Rydzyka i Lepera dlatego nie bardzo sie nimi interesuje.Nie możesz porównywac marnych politykówi i jakiegos prostego człowieka z Białegostoku do Dody,która jest zarówno ładna jaki i utalentowana...a tak poza tym watpie zeby Leper uwazał sie za pięknego:P
Jeżeli piszesz, że Doda ma jeden z najładniejszych głosów w Polsce to nie zapominaj dodać "WEDŁUG MNIE", bo to twoje subiektywne zdanie. Dla mnie jej głos jest średni, poprawny, niczym szczególnym nie wyróżniającym się. Piękny głos ma E. Górniak, J. Steczkowska, A.M.Jopek. Mogę jeszcze mnóstwo wokalistek wymienić, ale zabrakłoby tej strony.Poza tym co z tego,że ktoś ma ładny głos, jak śpiewa tandetne piosenki. Co do twórczości Dody niestety nie mogę się przemóc, bo gdy tylko leci jakaś jej piosenka, to zaraz przełączam kanał. Mnie akurat jej głos drażni a ona sama działa mi na nerwy. Nie przypuszczam jednak, że gdybym posłuchała jej płyt, to nagle odkrylabym jakieś arcydzieło. Ona poprostu nie potrafi pisać tekstów. Co do jej urody to owszem ładna jest, moim zdaniem jak na swój wiek za bardzo wytapetowana, nigdy nie zmienia makijażu, zawsze taka sama blond lala. Ciuchy chyba kupuje w sex-shopach, wszystko za bardzo cukierkowe, świecące. Szkoda, ze sama nie potrafi stworzyć własnego stylu tylko kopiuje Agillerę. A zresztą, niech sobie żyje, niech sobie śpiewa, tylko niech mi nikt nie wmawia,że jest jakimś cudnym objawieniem na polskim rynku. Takich jak ona jest tysiące, tylko nie każda ma odwagę pajacować przed kamerami i pokazywać swoje cycki w internecie.
Czepiasz sie i czepiasz tej Dody...nie wydaje mi sie zeby kopiowała Agillerę...bo ona to raczej troszke inny rodzaj muzyki..Ciuchów raczej nie kupuje w sex-shopach i według mnie wyglada lepiej niz np.Monika Brodka w postarzajacych ja sukienkach z lat 30'tych...Wydaje mi sie, ze, gdyby DODA śpiewała nie w zasciankowj Polsce tylko w jakims w pełni rozwinietym kraju nikomu by nie przeszkadzałoby,ze bierze udzial w profesjonalnych troche odwazniejszych, sesjach zdjęciowych...skoro jest ładna to przeciez moze pokazywac swoje ciało..ja po raz kolejny pokreslam DODA jest przynajmniej wyrazista...i MOIM ZDANIEM naprawde dobrze spiewa... Zgadzam sie ze Góraniak, Steczkowska, czy Jopek maja talent, ale ich czasy juz troszke mineły i one teraz poswiecają sie rodzinie... Nie rozumiem stwierdzenia,że Doda "nigdy nie zmienia makijazu"...to jak sie maluje i ubiera to przeciez jej pomysł na siebie...Nie w mawiam Ci ze DODA to jakies cududne obiawienie , tylko wyrazam swoj opinie...jak ci sie tak bardzo nie podoba to poprostu nie patrz i nie słuchaj!!!!