Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Czemu taka niska ocena?

użytkownik usunięty

Tak utalentowana osoba powinna miec conajmniej 8/10, 10/10 za talent wokalny. Piosenki zadnej nie pamietam,ale ma fajne teledyski, te z gola pupa.

Dlatego taka niska ocena skoro nawet nie pamiętasz co śpiewa,a gołą pupę mozna wszędzie pooglądać nie muszę na dodę patrzeć.

użytkownik usunięty
yorka10

Powiem tak, trudno ocenić aktorstwo u Dody, ale na pewno przed kamerą umie występować, ale w filmie Krzysztofa Zanussiego tylko śpiewała.

Ja tej osoby nie trawię ,nawet nie wiem co ona śpiewa ,kilka razy widziałam ją przed kamerą ,jest tak beznadziejna że brak słów.

użytkownik usunięty
yorka10

Nie wypowiadam się o śpiewie, bo każdy ma inny gust. Teledyski z udziałem Dody moim zdaniem wykonane rewelacyjnie, powiem tak - najlepsze polskie teledyski to z udziałem Dody, Paulli, Sylwii Grzeszczak, Feel (zespół już lubię słabo, ale rewelacyjne teledyski), Peja (uwielbiam go, ale już wiek, a szkoda). Mamy bardzo dobrą muzykę, ale często brakuje pieniędzy - popatrz na świetnie zrobione teledyski WWO, a brakuje tam pieniędzy, Molesta (nie tylko hip hop lubię). Nawet Lady Punk robią świetne teledyski. Perfect robi słabe teledyski. Budka Suflera gra świetnie (nie lubię tego zespołu), a teledyski są także rewelacyjne. Kasia Kowalska, Natalia Kukulska to teledyski na średnim poziomie.

użytkownik usunięty

Wracając do tematu rozumiem, że nie lubisz tej piosenkarki, ale wypowiadam się tutaj o niej jako aktorce, a Tobie jedynie mówię swój gust muzyczny. Jako aktorka zagrała u Zanussiego 2-3 minuty w całym filmie i tylko śpiewała. Wykonała to poprawnie i jako reżyser brałbym ją jeszcze do 2 filmów (jeden epizod i jedna rola drugoplanowa).

Cześć, Twój post na forum gry Bloodborne nie pojawił się na forum, (dziwne) ale częściowo trafił mi na maila, chociaż tyle, fajnie że odpisałeś.

Zdaje się, że to portal filmowy a nie muzyczny

Nienawidzę Dody. Może i śpiewa dobrze, ale piosenki i teledyski ma beznadziejne.

Ada2000_film

Fakt, głos ma, ale jest to beznadziejna osóbka, która na siłę kreuje siebie na wielką celebrytkę. Kasa, kasa, kasa