Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

jej pełno. Pytanie do zagorzałych fanów: Czego normalni ludzie mają zazdrościć Dodzie? Sztucznych cycków, tapety na gębie, rozlegliżowanych zdjęc w internecie, czy łysiejącego i pasożytującego na niej męża? A może idiotycznego śmiechu i prostackich wypowiedzi? Bo głosu to ja mogę zazdrościć Edycie Górniak, a pieniędzy Kulczykowi.

Nikt przeciez z "normalnych ludzi" nie musi Dodzie niczego zazdroscić, to jej życie i sposób na siebie..Nie jest jak ąs tam podróbką, bo przecież w Polsce nie ma tak odwaznych i zjawiskowych wokaliste..Ja osobiscie lubie Dode za jej talent, spiewa przeciez naprawde cudnie, a to jak wyglada jej mąz,czy gdzie ukazują sie jej rozbierane zdjecia nie jest dla mnie wazne...Cenie ja za to,że na szarym polskim rynku muzycznym potrafiła się wypromowac...Napewno jeszcze długo zarówno wierni fani jak i krytycznie do niej nastawieni ludzie, beda o niej pamietac!!!!...a to chyba o to chodzi w karierze, zeby przezyć samego siebie i jestem pewna,ze Doda tego dokona:)

użytkownik usunięty
Angellka_2

Z całym szacunkiem Angellko, ale z tym talentem i cudnym śpiewaniem to przesadziłaś. Przecież te piosenki są na jedno kopyto a teksty to uwierz mi, że lepsze bym na kolanie napisała. "Nie przejmuj sieeee, uśmiechnij sieee" Czy to jest twoim zdaniem rockowy tekst? Niech sobie śpiewa, każdy kto zaistnieje znajdzie sobie jakiś fanów ale to nie oznacza, że ten ktos jest dobry w tym co robi. Kononowicz też się wypromował na tym szarym rynku, Lepper i Giertych w polityce, dico -polo na wsiach, ale czy to oznacza, ze oni są wybitni i utalentowani? Rydzyk też jest idolem "moherowych beretów". Dla mnie są to ludzie wykreowani przez garstkę "fanów", którzy nabijają im kasę. Właśnie przez takich bezkrytycznych fanów Doda jest rozkapryszonym, zadufanym człowiekiem, widzącym jedynie czubek własnego nosa. Uważa siebie za najpiękniejszą i najbardziej utalentowaną osobe na świecie. Przydałby się jej ogromny klaps od życia, może wtedy spuściłaby trochę z tonu i stałaby sie lepszym człowiekiem. Znam ludzi, którzy ją znają i wierz mi nikt nie mówi o niej pozytywnie. I są to ludzie, którzy osiągnęli więcej od niej tylko nie są popularni w mediach. A podróbką Doda jest chociażby pod względem strojów (Christina Agillera) i bardzo chce sposobem bycia naśladować Chylińską, tylko, ze Chylinskiej to ona niestety do pięt nie dorasta ( nie mówię tu o wyglądzie, ale sposobie wypowiedzi, muzyce i rockowym głosie). Pozdrawiam

Asiu K.szanuje twoje zadanie, ale nie zgadzam sie z nim...Według mnie jej twórczość jest dobra..nie mówie o piosence, którą zacytowałas moze jej tekst nie jest ambitny,ale chyba własnie o to w niech chodzi.Utwór SZANSA jest rytmiczny i łatwo wpada w ucho:)...Doda napisała równiez kilka tekstów, które sa naprawde na poziomie...nie wiem czy zapoznałas sie z jej płytami...moze posłuchaj sobie;p POZDRAWIAM:)

użytkownik usunięty
Angellka_2

Broń mnie Panie Boże!! Wszyskie piosenki są bardzo podobne do siebie, więc wystarczy, że wysłucham fragmentu zanim dobiegnę do pilota i przełączę kanał. Uwierz mi bardzo rzadko zdarza mi się kogoś krytykować, ale ta laska tak mnie drażni jak nikt inny. No, większą alergię mam tylko na Rydzyka i Giertycha.