Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Może mi ktoś na to pytanie odpowiedzieć. W szkole,na ulicy jest pełno takich dziewczyn,która starają się tak samo śmiać,wypowiadać ,,inteligentnie:)",noszą podobne ,,skromne" ciuchy. Ostatnio słyszałem,że młodzież chciała jej imieniem i nazwiskiem nazwać swoje gimnazjum! ŻENADA! Dlaczego nie cenią takich ludzi,dzięki których teraz... mogą żyć w swoim kraju! np. bohaterów powieści ,,Kamienie na szaniec"

Czekam na odpowiedzi fanów DODY i nie tylko:)
Pozdrawiam

filmaniak_1042882

hmm bo chyba wszystkie dziewczynki w wieku dojrzewania ubieraja sie w rozowe ciuszki,po jakims czasie im to przechodzi i zaczynaja se ubierac i zachowywac jak ludzie...tzn niektorym przechodzi a reszta sadzi ze jest fajna jak tak sie zachowuje...ale coz z tego? mnie to tam zwisa jak sie ludzie ubieraja. Taka panienka jest szczesliwa ze sie ubera jak dodzia,ja jak na taka panienke patrze to mam niezly ubaw i wszyscy sa zadowoleni ;))))))

filmaniak_1042882

Też chciałabym to wiedzieć... <za krótki>

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

Doda wciska się gdzie tylko da. telewizja, prasa, internet... więc jej fanki zaczynają się lansowac na nią, co wg mnie jest straszne, ponieważ zima -2 stopnie, a dziewczyny paradują w spódniczkach ledwo zakrywających pośladki... :/ no i te tipsy.. mało kto wie, że tipsy juz dawno wyszły z mody(za oceanem).
A co do nazwania gimnazjum... to jest jedna wielka pomyłka. jednego dnia nazywają gimnazjum imieniem dody, a innego robią sobie słitaśne zdjęcia w piecu krematoryjnym w obozie koncentracyjnym...

filmaniak_1042882

Może dlatego, że ma bardzo fajne ciało, przez co wiele facetów chciałoby z nią 'porozmawiać'?

DziadziaMET

Mi się nie podobają takie wyzywające dziewczyny,wole naturalne:)

filmaniak_1042882

Dobre pytanie...yyy... nie mam pojęcia :D
Ale myślę ,że dzisiejsza młodzież jest na etapie tapety i tipsów, więc...oto twoja odpowiedź.

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

dokładnie.

filmaniak_1042882

Ha! gdybym miała ją naśladować to chyba bym wylądowała w wariatkowie. Jej styl to kompletna żenada:/ i miałabym każdego kopiować? zobaczcie w internecie jak ona kopiuje lepszych od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!