Ale musici3 przyznac ze Dż@ga jest jednym sl0wem zajeb!st@... Ja nie jest3m glupi@ tylko bardzo lubie dode! @ jak w@m sie cos ni3 podoba to nie piszt@!
a skont wiesh ze ja jej dalam jedynke??????????ja jej nis nie dawalam :(buuuuuuuu)
Bo jak wejdę w twój profil mogę obejrzeć wystawione przez ciebie oceny i robiąc to dowiedziałem się że jedynkę dałaś Dodzie i Zacowi Efronowi.
DODA jest durniejsza niż but;/ nienawidzę jej i zachowuje się jak lafirynda, i nie mów, że jej zazdroszczę, bo to nie zazdrość przeze mnie przemawia, tylko żal do tej pustej "piosenkarki"
ojn noji moze dalam jej jedynke Bo mA ŁaDnieJshe Tip$y o d e mnie!!!!!! Noji ja ji tak jeshem ladniejsha ale i tak ona jeste ladniejsha bo ma duze cYYYYck!!!!!!!!!!!!\\
a za$kowi dala,m bo mnie $dradzil z vane$$kom
Zrozumienie tego zdania chyba przewyższa moje umiejętności. Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć na Polski?
O boshe ale nie kumate te polaki....
mata przetlumaczenie na polski
(pshypominam mam dysleksje)
ojn noji moze dalam jej jedynke Bo mA ŁaDnieJshe Tip$y o d e mnie!!!!!! Noji ja ji tak jeshem ladniejsha ale i tak ona jeste ladniejsha bo ma duze cYYYYck!!!!!!!!!!!!\\
a za$kowi dala,m bo mnie $dradzil z vane$$kom
------
oj noi moze dalam jej jedynke bo ma ładniejsze tipsy ode mnie!!!!
Noji ja i tak jestem ladniejsza (wiadomo) bo ona ma duże cycki.
a zaczkwi dalam 1 bo mnie zdradzil z vanesska...Qmata lOOdziłóff