Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Cenie ja za to,że na szarym polskim rynku muzycznym potrafiła się wypromowac no i oczywiscie za to,że pieknie spiewa ...Napewno jeszcze długo zarówno wierni fani jak i krytycznie do niej nastawieni ludzie, beda o niej pamietac!!!!...a to chyba o to chodzi w karierze, zeby przezyć samego siebie i jestem pewna,ze Doda tego dokona:)

Angellka_2

chyba cie Bóg opuścił!!! Przez te k***e jesteśmy znani z podrabiania czyjegoś wizerunku! Czy ty widziałaś na jej forum temat o kopiowaniu Aguilery? Nie? to go tatychmniast znajdź i przeczytaj!!!

Nie, nie czytałam tego forum,ale musze powiedziec ze raczej mało mnie obchodzi opinia tych forumowiczów...dla mnie faktem jest to, Doda naprawde ładnie spiewa i własnie za to ją cenie,przeciez kazdy ma prawo do własnego zdania!!!!!!!!
p.s. Dla Twojej wiadomośći Bóg mnie nie opuscił:)

Angellka_2

"dla mnie faktem jest to, Doda naprawde ładnie spiewa i własnie za to ją cenie"

ONA ŚPIEWA OKROPNIE!!!!!!! JESZCZE GORZEJ NIŻ MOJA BABKA!!!!!!!!!!!

i dodam że ci co wręczyli jej Telekamere nie mają nawet najmniejszego pojęcia o swojej branży!!!

SĄ NICZYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdecydowanie podzielam zdanie Camerona!!!

Angellka_2

No widzisz Angellko, nie jestem osamotniona w swoich odczuciach odnośnie Dody.Gówno jak przystroisz w perły i tak pozostanie gównem, tyle tylko ,że będzie z perłami.

Angellka_2

...kazdy ma prawo do krytyki i kazdy róniez ma prawo do własnej opini..moja sie nie zmieniła po waszych wypowiedziach..poprostu ja cenie Dode i podoba mi sie jak spiewa..wam nie musi!!!!!

Angellka_2

Oczywiście, masz racje! Jak ci się podoba to jej słuchaj i ją oglądaj, nie pisz tylko, że jest jakaś wyjątkowa, chociaż... jest wyjątkową idiotką.

Twoja krytyczna opinia świadczy tylko o Twoim braku tolerancji.."wyjątkowa idiotka" tak mozesz powiedziec o osobie która znasz osobiscie...a Dody raczej nie znasz...wiec mozesz ja krytykowac, ale nie obrazac!!!

Angellka_2

tej poje***ej Dody nie trzeba znać żeby muc ją obrażać!!!

Sam jesteś poje*any!!!! Wydaje mi się ze do swojej wypowiedzi należy dodać argumenty,czego Ty absolutnie nie robisz...uważam ze jesteś jedynie krytycznie nastawiony, a twoja wypowiedz jest pusta!!!
P.s. Naucz się pisać po polsku!!!

Angellka_2

Ja jej osobiście nie znam ale znam osobe, która była z nią w "Barze", a także kilka osób z branży muzycznej, którzy maja z nia do czynienia na codzień. Pisałam juz o tym. Znam dużo szczegółów, które jednoznacznie kwalifikują ją do dziesiątki największych idiotek IV RP. Mogę ją krytykować a nie obrażać? A ty wiesz jak ona obraża innych? Cioty, cwele, ku.., chu..., skur..., to u niej na porządku dziennym. Jeden z fanów bardzo chciał od niej autograf to powiedziała : "dobra wpuście tego cwela, bo następnej płyty nie kupi". To się nazywa szacunek dla fanów!

Ta k***a nie dość że śpiwa okropnie i podrabia image zachodnich gwiazd, to jeszcze pokazuje gołą cipe w miejscu publicznym!!!!!!!!

Angellka_2

Jeśli to co ona robi nazywasz PROMOCJĄ to chyba wyglądasz i zachowujesz się tak jak ona...czyli beznadziejnie.

pib2

hej pib2! czy mógłbym zapytać do kogo ty to skierowałeś? Do mnie czy do Angeliki?

"gówno jak przystroisz w perły i tak pozostanie gównem, tyle tylko ,że będzie z perłami."

Lub jak to rzekł nasz wspólny wódz, idol i duchowy przywódca ojciec wszystkich ojców i dyrektor wszystkich dyrektorów Tadek Łydzyk: Szambo nigdy nie będzie perfumerią!

Nie, nie, to było do Angeliki, do pierwszego tematu.