Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 208 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Nie widzę w niej nic interesującego...
Tak naprawdę jest pusta i tyle...Każde słowo zaczyna od yyyyy....
Mało tego sepleni kiedy mówi...
Pieprzy w tv, że jej cycki są naturalne...Gówno prawda
Wystraczy obejrzeć sobie zdjęcia albo filmiki jak była w barze jakie wcześniej miała małe piersi...
Tyle osób twierdzi, że to taka piękność. To jest tak naprawdę nic...Nie wiem czy ludzie widzieli ją bez makijażu. Nie ma wcale takich lśniących ząbków..Nie dość, że totalnie szare zęby, strasznie wysokie czoło, i wory pod oczami chyba na długość 2 cm (tragedia)
Sory ale moja babcia z makijażem lepiej wygląda od niej bez makijażu.
A zresztą nawet nie chce mi sie pisać na teamt jej prymitywności i prostackiego zachowania...Myśli, że jak będzię w tv taka wulgarna i arogancka to uzyska tym większą popularność(?) - Może i przez jakiś czas ale ktoś jej w końcu wpieprzy za tę jej głupią gadkę..Myśli, że każdy jej sie boi i że każdego pobije w mordzie...Nawet w tv nie potrafi się dobrze wysłowić i mówić jak dojrzała kobieta tylko jak jakaś młoda gówniara, która najchętniej by przywaliła innej pannie za to jak wygląda...I tak naprawdę nie nasza prostacka Doda zostawiła Radzia, tylko on ją, bo znalazł sobie inną wyrafinowaną i kulturalną laske, która jest modelką. Dlaczego Doda ma piosenke Katharsis, w której są słowa: "Nie wybrałeś mnie" <-- czyli jej nie chciał...Buhaha strasznie wzruszające...
W końcu jej sława minie i życzę jej tego z całego serca, bo dużo lepsza jest taka Gosia Andrzejewicz, która nie robi z siebie niewiadomo kogo tylko jest sobą i nie pokazuje przy najbliższej okazji dupy i cycków. I za to ją lubię. Zresztą ja pisze tylko to co myślę. Każdy ma prawo mieć inne zdanie o niej ale osoby, które myślą podobnie pozdrawiam :)