Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

http://img.hotjpg.pl/2006-04/5e9b92f28821706d81ef412ef2441c95.jpg

Oto D. without make up:/ łeeee...

Paris_Hilton

Nie jest najgorzej...I tak jest ładna. Tylko zęby ma tu jakieś żółte..

videl_geo

własnie własnie...Doda i tak jest ładna ,pozatym to zdjecie jest dosyć stare ona juz tak nie wyglada....moim zdaniem i tak jest ładna..:)

plotkara12

ana12 eeee to fajne masz znajome... Moje koleżanki wcale nie wygladają jak zmora bez makijażu... Ale jak się zaczyna malować w wieku 11 lat i to tyle że ledwo widać oczy spod tapety to co się dziwić ze w wieku 20 ileś lat wyglada się jak zmora...

Paris_Hilton

wiesz...mam do ciebie takie pytanko?? ile ty masz lat? no wkazdym razie jak bedziesz miala tyle co doda to zobaczysz że jak sie nie umalujesz to będziesz wyglądała jak zmora nieczysta....zakład???

b_davis

ja tylko pokazuje prawde a o mnie sie nie martw ja sobie rade dam pozdro:)

Paris_Hilton

hello masz racje ona jest wstrętna bez makijażu ale z makijażem jej jeszcze gorzej...laska lepiej niech nie pokazuje się ludziom na oczy bo to grozi zarazą jak w tym filmie...no...28 DAYS LATTER (bawet troche do małpy podobna...)

Kochanka_Landryna

porównajcie ją do beyonce bez makijażu,beyonce to anioł w porównaniu do niej

ludwik_mistrz

niech lepiej wezmie pastę do zębów i niech sobie wymyje te żółte zęby,bo moja babcia która ma 80 lat ma czyściejsze od niej

użytkownik usunięty
Paris_Hilton

Jak na 22 lata to wygląda staro. Wcześniej myślałam,że ona ma gdzieś 28-30 lat i jestem w szoku jak zobaczyłam jej datę urodzenia.

Paris_Hilton

widzialam ta fotke nie jest taka zla
wogole ona jest piekna

Pink_147

niezla ta fota naturalnie ladna dziewczyna

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

cameron obrazilas mnie nie zycze sobie tego nie jestem jej fanem ale ja lubie kazdy ma prawo miec swoje zdanie na dany temat ty lubisz jednego z najgorszych aktorow wsezchczasow Schwarzeneggera a ja lubie moze glupia ale utalentowana Dode i juz po sprawie

Paris_Hilton

ty lepiej zobacz na paris hilton bez makijazu !