Mordke ma wstretna, taka krzywa... Figure dosc ale male to to takie....
A co do muzyki : SCIAGNIETA MUZYKA I MELODIA Z INNYCH WYKONAWCOW ZAGRANICZNYCH... DNO!! WSLUCHAJCIE SIE A ZAUWAZYCIE PODOBIENSTWO DO ASHLE SIMPSON ALEXZ JOHNSON CZY HILARY DUFF!! TANIA POLSKA PODROBKA
a ty na swoją!! jesli chodzi o muzyke to co mozesz o tym powiedziec skoro nie lubisz Ashlee lub Alexz, lepiej sie nie udzielaj i wej sobie na:
http://img.hotjpg.pl/2006-04/5e9b92f28821706d81ef412ef2441c95.jpg
i zobacz na swoją idolkę.... porażka!!!!
ej sory ,Doda sama pisze teksty a melodie układa Tomek Lubert...Pozatym to ani Hilary Duff , ani zadna z tych dziadowych amerykanskich przereklamowanych piosenkarek nie pisze sama tekstów. ani nie ma tak mocnego głosu...Doda potrafi np. w Dzadze miec mocny głos a potem słodziutki tak jak w 2 bajkach.... :) w dodatku ma swój charakter :) wiec nie jest beznadziejna ,bo naprawde duzo umie ,o wiele wiecej od Hilary Duff i Alexz Johnson noi Ashleyy Simpson czy cos takiego ...;/
no nie powiedzialabym... podobienstwo meliodi jej piosenek do tych zagranicznych jest zbyt duze, a co do głosu przy nich Dodzia wymieka
Do czego to doszło ze takie różowe nic jak ty broni Alexz.... Alexz ma fajne txty i fakt że pisała je sama do serialu Instat Star. Paris to beznadzieja to chyba oczywiste a Doda... ma czysty i mocny głos, ale nie lubie jej Image'a ( tak to się odmienia? ).
doda sipewa przecietnie, a Paris wykreowała swój styl w przeciwienstwie do tych polskich pseudogwiazdek
uwazacie ja za ideał zgrabności i urody... podałam linka z jej twarzyczką bez makijarzu sami ocenicie... a co do figury okej ale takich dziewczyn jest dużo i nie mają poprawianych biustów:/
A to jest jej sprawa czy ma powiększony biust czy nie. Ja też wolę naturę ale jeżeli ktoś chce udoskonalić swój wygląd to jak najbardziej ma do tego prawo, Paris.
doda jest swietna zajebista!!! 10/10 ale lubisz paris to sie zgadzam !! ogolnie pozdro dla wrednych bladynek
po pierwsze ... doda sama pisze teksty... a tomek sam układa muzyke po drugie Ashlee sipson i alexz są dobrymi piosenkarkami a alexz ma mądre teksty po trzecie co ci przeszkadza że ona jest niska?? po czwarte jak Ty nazywasz Paris wielką gwiazdą a dode pseedo gwiazdka to świadczy tylko o Tobie jaka jesteś ... nie powiem już jaka... po piąte doda ma mocny, czysty głos a Paris... buhahahaha lepiej nie mówić teraz wszystko można zrobić jak się ma kase a ona ją akurat ma i podrasowali jej głos w tych "wspaniałych" piosenkach po szóste jeśli twierdzisz że paris jest ładniejsza od Dody to widać że sie nie znasz na urodzie
dla mnie doda to zwykła polska podróbka i tyle - jest bardzo wulgarna czego nie można powiedzieć o Paris, z resztą nie napisałam tego żeby obie porównywać... a 'urodę' dody można podziwiać w linku który jest nieco wyżej! :) nie twierdze że paris ma takie cudowne i świetne piosenki, znam wiele wykonawców lepszych od Paris... nadają się do słuchania i teledyski są spoko w sam raz na imprezę:)
wiesz co... widziałam dode bez makijażu już dawno ale jakoś nie sądze że ona jest brzydka... nie widzisz że ona ma ładne rysy twarzy... pomimo to że nie wygląda na tym zdjęciu najlepiej widać że rysy twarzy są ok oczy ma ładne nos a na tym zdjęciu wyszła jak wyszła to przez głupi uśmiech... a i włosy ma mokre. A jeśli chodzi o Paris... to ja ci powiem po pierwsze: chyba nie widziałaś jej zdjęcia bez makijażu po drugie jak usłyszysz jak śpiewa Paris na żywo to mozesz zemdleć więc radze Ci najpierw wezwać pogotowie a potem słuchać :P po trzecie jej piosenki są denne mają głupie teksty po czwarte ona jest wulgarna chodzi na jakieś imprezu i z kazdym kogo napotka się stuka.. po czwarte gdyby nie jej bogaty Tatuś to by nikt nie wiedział kto to jest Paris hilton a po piąte osób z takim "talentem" jak ona ma jest naprawde wiele
http://gbm.blog.onet.pl/2,ID151092965,index.html to sobie zobacz... jakie on ma mełe oczka buhahahaha
oczywiście... podniecacie się tym zdjęciem jak nie wiem, a ja je juz widzialam setki razy..tutaj wyszla o wiele lepiej niz dodzia na tym moim wiec jakos mnie nie przekonałas:D a co do muzyki widzialas jak Paris spiewa na zywo?? watpie, doda tez na zywo spiewa o wiele gorzej niz w piosenkach nagranych w studio a tak jest z kazdym wykonawcą, a Paris odwalila kawał dobrej roboty (nawet jesli z pomocą techniczną w studio:) bo jej album jest naprawde spoko, taki lekki, wakacyjny, nie wywołuje skrajnych emocji, teledyski tez jej sie udały... doda jest bardzo bardzo wulgarna na scenie w teledysku np. szansa i w wywiadach też, podobno ma IQ 160 czy cos takiego.. to czemu udaje idiotke i tak sztucznie się smieje?? już prędzej do dody by pasował bardziej ostry image nie falbanki i różowe kiecki(Sopot)... a Paris jest trochę słodką idiotką ale ona taka jest nie udaje nikogo i mi to nie przeszkadza, The Simple Life pokazuje ją jaka jest naprawdę... ale dosc o paris w koncu to forum dody:)) a która jej piosenka podobala sie wam najbardziej?? bo mnie Dżaga mimo że nie daże Dodzi szczególną sympatią ta piosenka udała jej się!!
Przykro mi to mówić, ale Paris śpiewa tak samo jak Mandaryna czyli okropnie
posłuchaj: http://www.maxior.pl/?p=index&id=2739&0 buhahahaha i tak właśnie śpiewa Paris :D buhehehehehe A Doda jak to powiedziała w programie idol E.Zapendowska ma kawał mocnego głosiska i do tego ma słuch :D a o Paris by czegoś takiego napewno nie powiedziała :D ale skończmy ten temat każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje :) a ja najbardziej lubie dżage 2Bajki i nie zawiedż mnie :)
nie Paris spiewa lepiej od mandaryny nawet nie porównuj:)) Rod Stewart! przyznał że ma ciekawy głos to już dużo:D nie twierdze ze doda nie umie spiewac ale nie podoba mi sie to co wokol siebie kreuje - to wszystko wyglada bardzo sztucznie i zniechęca... a naprawde Nothing in this world lub Turn it up to fajne kawałki:) cała płyta paris :
http://www.parishiltonrecord.com/
Nie no ona śpiewa tak jak Mandaryna a głos ma yyy... fatalny a i przesłuchałam całą płyte paris iii... maskara :)
chyba poprostu Tobie sie podoba inny rodzaj muzyki:)) a mnie sie podoba jej plyta - chyba masz racje o gusatch sie nie dyskutuje:P
jasne, że się o gustach nie dyskutuje ale pamietaj Paris , że człowieka nie ocenia się po wyglądzie a jak Ci nie pasuje niski wzrost kogoś to wspolczuje Ci że masz takie niskie wartości. pozdr
doda jest przynajmniej wokalnie utalentowana, ale przecież talent w dzisiejszych czasach to rzecz drugorzędna, teraz głos można przerobić komputerowo i nikt się nie zorientuje.
A tak na marginesie słyszał ktoś jak Parys Hylton śpiewa na żywo?? bo ja bardzo bym chciał to usłyszeć, ale to chyba nierealne :DD