Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Widzieliście jak w programie "gwiazdy tańczą na lodzie" Saleta zbeształ Dodę? Ło jaki lol jaki polew :P
Doda powiedziała Salecie, że beznadziejnie tańczy a on jej powiedział, że jest wiele ludzi, którzy lepiej śpiewaja od niej, ale nagrodę ona dostała :)

femles_CS

Doda tak się wkurzyła, że dała mu 0 punktów ;)

femles_CS

O tak, tekst Salety był genialny! Precz z Dodą!

Ana_Vanessa

ja niestety tego nie oglądam,zna ktoś jakąś stronkę gdzie to znajdę?

fenix

na www.itvp.pl możesz oglądać wszystkie seriale i Gwiazdy tańczą na lodzie także ;)) P.S. Sorry że się wpycham ;-DD

femles_CS

Zdenerwowała się, bo Saleta powiedział prawdę.
Zarzut Dody jest o tyle śmieszny, że pan Przemek nie jest łyżwiarzem...więc zasuwać po lodzie nie musi umieć i traktuje całą sprawę jako zabawę, która przynosi dochód.
Dodzia zaś piosenkarką jest niestety... ;DDD

Jorjan

http://pl.youtube.com/watch?v=VEzI2SX6SiY a tak swoją drogą,jaka stylizacja Dody...na piratkę ^^ no i w końcu ktoś jej powiedział wprost co o niej myśli :) tez bym biła brawo Przemkowi.

Gold_Fish

dzięki.super było,nawet jurorzy nie mogli ze śmiechu,też bym mu biła brawo ;-)

femles_CS

Hahahahahhahaa:D O rany! I dobrze jej powiedział, hahaha:D

femles_CS

Popatrzcie na minę Dody, kiedy publiczność zaczęła krzyczeć "Przemek!" :)

Eruaniel

Nie oglądam tego, z wiadomych powodów. Dopiero teraz zobaczyłem na youtube. Znalazła się specjalistka tylko że... od dziwczenia i chamstwa. Nie ma pojęcia o łyżwach, ale dużo to ma do powiedzenia. Proszę, niech ktoś w koncu uciszy to suczysko, bo ja już dłużej na nią patrzeć nie mogę. Przez takie zera jak ona rodzą się psychopatyczni mordercy, który wyżywają się na podobnych do niej blondynkach, szkoda że nie na oryginale...

Jaka oburzona, wielce księżniczka. Jeszcze że nie toleruje "chamstwa i prostactwa" czy ona w ogóle wie co mówi? No bo ja tu czegoś nie rozumiem.

P.S. o ile dobrze mi wiadomo, jej tron mial zniknąć!!!

akira894

Postęp! Doda dała Salecie teraz w programie 1 a nie 0! :P

femles_CS

Ale po raz kolejny popisała się swoją głupotą i widać, że teraz już czuje respekt przez Saletą i boi się mu dogadywać :) Wiedziała, że przegrałaby bezpośrednią potyczkę słowną i znowu wyszłaby na chamską idiotkę (którą oczywiście jest), dlatego wolała nie ryzykować i po prostu udawała, że nic nie słyszy. A Przemek i tak znowu jej dowalił na końcu, bo kiedy Dodusia zasłaniała się jakąś gazetą, Saleta ze szczerym zdziwieniem stwierdził, że Doda czyta i to jeszcze po angielsku :D

Ana_Vanessa

Doda do domu!!! Ciekawe co będzie dalej... :P

femles_CS

Mam nadzieję, że Saleta jeszcze niejednokrotnie rzuci jakąś celną złośliwą uwagę na temat Dody :) Skoro ona może pomiatać innymi, to czemu inni nie mają pomiatać nią? ;]

Ana_Vanessa

Najlepsze było to: "Doda Doda zrób mi loda"! Tak Przemku jedziesz po Dodzie xD

patrick_42

I dobrze bo Doda to tylko wypchana silinonem dziewucha :D

patrick_42

Taaak... Dziwne, że Doda jest chamska, a Saleta już jakoś nie... Tymczasem poziom ich wypowiedzi był bardzo zbliżony.

femles_CS

Dobrze Przemo prawi! Mam nadzieję że zostanie w programie choćby po to, aby dalej dosalać Dodzie :D.

femles_CS

A jej tronik mnie dobija. Wielka królowa się znalazła! Żaaaaal

femles_CS

Zniszczył ją tym tekstem xD Hehehehehe... Prawie jak Grupa Operacyjna xD

femles_CS

Koniec wojny między Dodą i Przemkiem Saletą. Wczoraj bokser wycofał się z dalszego udziału w programie, żeby ratować swoją córkę Nicole. Dziewczynka cierpi na niewydolność nerek. Dlatego Saleta zdecydował się na desperacki krok.

femles_CS

Mam nadzieję że operacja się uda... to żadna frajda cierpieć taką chorobę w wieku 13 lat. :(
BTW. Widzieliście jak wyglądała Doda, kiedy Saleta ogłosił, że rezygnuje? Cieszyła się jak dziecko :/

Kombajn_Soldier

...dziecko z wodogłowiem, dodajmy :/

femles_CS

Doda jest baaardzo mało obiektywna... Saleta jej przyrżnął nieźle, ale cóż... to bardzo obniżyło jego średnią!