W ogóle ta pani działa człowiekowi na nerwy - obok Frytki to chyba największy pustak 3 Rzeczpospolitej.
Kiedyś słyszałem, że zrezygnowała ze studiów, bo uświadomiła sobie, że już wszystko umie i nie potrzebuje profesorów - to jest dopiero podejście :D
Doda jest najbardziej fajna i kreatywna osoba na polskiej scenie muzycznej!!! a Zazdrośnikom podziękujemy :]
Popieram w 100%. Toż to parodia. Każda wypowiedź Dody jest tak samo głupia i ten jej durny, koński śmiech. Jedyne, co potrafi to pokazywać cycki i prowokować innych.
dla mnie głos ma dobry, a piosenki średnie...
jestem wielkim fanem rocka ale nie słucham Dody.
nie podoba mi się jej osobowość i styl oraz "koński śmiech"
pozdrawiam ; )
Doda ma dobry głos i potrafi śpiewać - to trzeba jej przyznać. A mi się wydaje, ze to całe jej zachowanie na scenie to tylko takie "na pokaz" a prywatnie jest zupełnie inna. I moim zdaniem znowu taki pustak nie jest - tylko takiego z siebie robi.
A ja sądze, że ona jednak taka jest. To co widzimy na ekranie Majdan ma cały czas w domu - wiadomo, coś za coś - jak chcesz mieś niezłą sukę w domu to musisz z nią wytrzymać ;)
no a co ma sterczeć jak kłoda na scenie i ruszać ustami????dajcie spokój!każdy chce zaistnieć na scenie.a wiśniewski to co robi)????????????????????????? ????????????????????????
Głos ma ładny. Jako kobieta mi się również podoba. Ale jest pyskada i bezczelna.
P.S co myślicie o "jej" 152 IQ??
IQ to poziom inteligencji. to że ma takie IQ nie znaczy że ma szerokie horyzonty i dużo wie. Śmiech ma debilny...nie ma ludzi idealnych. Głos nie wypowiadam się bo specem nie jestem. A kawalki mi sie jej nie podobają. Ja uważam że jeśli ktoś wypowiada sie publicznie to przemawia do b.dużego grona ludzi, i nie każdy toleruje takie głupkowate zachowanie jakim raczy nas Doda. To tak samo jakby młody sprzedawca w sklepie powiedział do osoby w podeszłym wieku "siema,co podać?".
Nikt tego już nie pamięta? Ona to osiągnęła na ogólnopolskim teście inteligencji, akcji, którą oranizowała m. in. gazeta wyborcza. I to oni zdaje się napisali, że jeden z członków komisji jej pomagał, ktos nawet protestował. No, ale jak się okazało, to Doda miała rację. wynik idzie w świat. Wzmianka była drobna, kompromitowała akcję, zaginęła w szumie informacji.
Doda ma super głos i genialnie śpiewa, ale zachowuje sie jak kompletka kretynka za przeproszeniem.
oczywiście,ze ona NIE MA 150IQ. Świetny popis swojej rzekomej "inteligencji" zaprezentowałą u wojewódzkiego. Oglądaliście? Jej wypowiedzi mnie dobijały. Owszem, użyła kilku trudnych słów. ALe jeżeli inteligencja polega na przeplataniu prymitywnej wypowiedzi mądrymi terminami, to... tak, ona jest bardzo inteligentna!
Ma kawał głosu, ale ja nie lubię jej piosenek. Czy jest ładna? trudno powiedzieć, skoro nawet w "barze" spała w makijażu.
Ładna to ona na pewno nie jest. Zwykla przecietniaczka, ukryta pod tona tapety i tuszująca IQ swoją wulgarnośc i prymitywizm.
http://psyborg.rpg.pl/fun.php?t=iq.inc [psyborg.rpg.pl/fun.php?...]
moze rozwiązywała ten test IQ??? to by wiele wyjasniało...
W narodowym teście IQ nie mogła osiągnąć wyniku 150 czy 152, bowiem było nałożone odgórne ograniczenie wynoszące 145. Wiązało się to z poziomem trudności (czy raczej "poziomem łatwości") testu, który był dostosowany do poziomu przecietnego człowieka.
Wszyscy wiedzą, że jej śmiech jest nienaturalny i pod publikę. Ona cała jest sztuczna (mam na myśł charakter :) ) Chodź fakt faktem ja uważam ją za jedną z najlepszych (zaraz po Edycie ;) ) najlepszą piosenkarką! W piosence jest świetna i widać, że Zapendowska nauczyła Dody śpiewać jak należy! Z charakteru jest prostaczką, skandalistą, radziocholiczką i brak jej klasy.
gaspar van clocken brawa dla ciebie jestes jedyna osoba ktora nie wrzucila jej do garnka z napisem BLOG 27 STACHURSKY ICH TROJE itp
o co Ci chodzi? Może Doda i jest pusta, ale śpiewa ładnie, chociaż ostatnio to same ballady o Radziu...
czytając twoją wypowiedz widze ewidentnie ze z pewnością nie jestes mniej pusta niz te osoby o których tak mówisz.
A Doda z pewnością pusta nie jest (posłuchaj sobie teksty jej piosenek np z tej starszej płyty;p)
Frycia też jest the best a jak zazdroscisz to moze zacznij równac w górę a nie pisać tutaj p u s t e słowa.
pozdrawiam.