Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Wiem, że jako piosenkarka i osoba jest kiepska, ale przecież jej dubbing w Asterixie jest rewelacyjny. Stworzyła jedną z najbardziej wyrazistych postaci w całym filmie.

Kuba85

I za ten dubbing dałeś jej aż 9/10? A piszesz, że poza tym jest kiepska. Taka wysoka ocena to chyba za jej sztuczne, silikonowe bufory. Ponieważ nie lubię sztuczności, dałem jej 1/10.

Franio

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że jest kiepska jako piosenkarka i osoba, natomiast to jest forum o tematyce FILMOWEJ. Jak na jedną z dwóch ról W FILMACH, rolę którą widziałem, a raczej słyszałem bo to dubbing, zasługuje na zdecydowanie lepszą ocenę od tych, które wystawili właśnie tacy jak Ty, za jej "sztuczne, silikonowe bufory" i kiepską muzykę.

Kuba85

9/10 to ocena dla aktora, który jest rewelacyjny. A trudno Dodę nazwać rewelacyjną aktorką, ba! trudno ją w ogóle nawać aktorką, patrząc na jej marną filmografię. Więc jak dla mnie nie powinna być w ogóle pod uwagę przy ocenianiu. Pytasz skąd ta niska ocena? No cóż, większość ludzi wlepia jej jedynki z własnej głupoty, zazdrości i nienawiści.

Kuba85

ja jej dałem 8. Za inteligencję , zajebistość, dupę oraz cycki

Joker_WhySoSerious

W tym inteligencja to 0, a 8 to dupa i cycki (zresztą sztuczne).