"więc nie martw się...usmiechnij się..." hahah.... w polityce bajzel, w pracy kłopoty...bezrobocie...haha! "niemartwsię ,uśmiechij ię!" nie no...cudo! Jakbyście mieli chandrę i czymś się zamartwiali (a co gorzej DEPRESJĘ) to dodajest dobra na wszystko...chyba opatentuje ten sposób pocieszania przyjaciół...
drogi veritaseru nasz epanstwo jest w takim stanie ze nad nim trzeba albo siasc i zapłakać albo zaspiewac cos pozytywnego i wiesz co ? wole posluchac jej niz plakac ze jest coraz gorzej
zgadzam się. Ona ma specyficznie głupi pogląd na życie... Mało tego ubiera się jak prostytutka i myśli, że jest jakąś polską Paris Hilton...To jest po prostu żałosne..
Ona ma specyficzny pogląd na życie...Przyznaję, że potrafi spiewać, ale te jej teksty są kompletnie żałosne...
A CO TY MOZESZ WIEDZIEC? TY JEJ PO PROSTU ZAZDORSCISZ DROGA NIKO BO DODA JEST PIĘKNA, MADRA I UTALENTOWANA!
i Mandaryny też słucha (beka). Doda jest żałosna. Jej teksty są zatrważająco prymitywne, podobnie jak jej piosenki. A w Sopocie na Top Trendy fałszowała jak stara baba pod krzyżem na majowych.
nie rozumiem jak moze zbesztac tak wlasna piosenke spiewala jak jakas kwoka na jajach... normalny beszt
nie rozumiem jak moze zbesztac tak wlasna piosenke spiewala jak jakas kwoka na jajach... normalny beszt
cześc osbiście popieram Johnego (nie wiem jak sie pisze więc sorki za błąd ) bo to czego słucha nie świadczy o inteligencjija tez jak mam doła i leci Britney to jej nie wyłączam tylko słucham i jest git a co do Dody robi z siebie dziwke i tyle ale jest przynajmniej szczera
kasiolek 1441 pozdrowienia a dod anie robi z siebie dziwki tlyko KOBIETE SHOW BIZNESU KOBIETE SCENY a cytryneczka czi kikea dalyby wszytsko zeby mie ctakie powodzenie u facetow jak ona niestety ta kobieca zazdrosc ONA TO MA A JA NIE I JEJ NIE LUBIE tak jest
cytrynka nie chce mi sie z toba rozmawiac opadaja mi rece jak dziecwzynki z gimnazjum udaja ze sa nad wyraz inteligentne
buhahahaha!!!! johnny, wiem że każdy ma prawo słuchać czego chce i o gustach się nei dyskutuje (?), ale Ty przeszedłeś samego siebie! szczyt inteligencji.. ech...
asiula to czemu dyskutujesz z malo inteligentnym czlowiekiem z ajakiego mnie uwazasz? a zcemu w takim razie one NIE NAWIDZA DODY? za co ? ODBILA IM CHLOPAKA? jak ja czegos nie slucham to nie dlatego ze to SYF tylko z etego nie lubie i nie obrazam
Buahahah śmieszni jesteście. Jak nie ma argumentów żeby bronić swoją ulubienicę to sięga się po zazdrość. Niestety, nikt jej nie zazdrości i nikt niczego od niej nie chce. Jest żałosna i śmieszna. Nic swoją osobą nie udawadnia i nic nie robi. Jest żałosna i nie ma talentu. Ogólnie szkoda mi jej (prawie). Niech spada na drzewo.
Oczywiście,że potrafię wymyślić o wiele lepszy text...
ale nie o tym mowa...
W takim razie według Ciebie żeby skrytykować tekst "szansy" muszę koniecznie potrafić wymyśłać lepsze teksty, tak?
A ktoś kto niepotrafi nie ma prawa skrytykować tak?
MONDRZE wymyślone...
o Boże człowieku Ty weź sobie zaparz może melisy, bo z Twoimi nerwami chyba nie wszystko w porządku. Czy ktoś powiedział czego słucha? Jesteś jakimś medium, że wiesz jaką lubię muzykę? Otóż nie, bo nie trafiłeś. Nie znoszę amerykańskich gówien, które naśladują Doda i Mandaryna. Nie wiesz czego słucham więc nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz bladego pojęcia i co więcej, ich nie rozumiesz.
Wyszłoby na to, że lepszy polski żenułowaty tekst od żenułowatego tekstu amerykańskiego, a moim zdaniem nie ma znaczenia język, acz treść.
Żenułowate teksty Virgin stanowi nie tylko jedna 'Szansa', ale jeszcze kilka innych. Może nawet kilkanaście, bo nie znam się gdyż nie słucham tego typu muzyki. Radzę też przemyśleć Dodzie i kolegom określanie swojej muzyki jako rockowej. To tylko 'podrasowany' pop.
Doda lubi przesadzać. Dla niej Majdan to... piłkarz [lol]
co wy chcecie jak słysze te piosenke odrazu lepjej mi sie zyje nie martwie sie i usmiecham sie normalnie jak widze jak lezy w bikini na stole operacyjnym jak ubiera sie najmiej gustownie jak mozna sie ubrac i jak tanczy z murzynami żałosnymi... to nie marwie sie i usmiecham sie! jee!!
a co to za kryterium 'piosenkarka w wieku dody'? Ty sie pytasz na poważnie?? A w ktorym z rownoleglych wszechswiatow przebywasz aktualnie??
ufam ze z twojej strony to pytanie bylo prowokacją wiec nie bede stwarzla listy TEKSTOW LEPSZYCH OD PIOSEKECZEK DODY bo jak myslisz ile pozycji by sie na takowej znalazło?
ania dabrowska jest artystka ktora nigdy nie bedzie gwiazda bo nie ma przebicia zeby wywolywac skandale jest skromna i wybitna tylko sprawia ze ludzie popelniaja smaobojstwa aha i prosz eo liste lepszych tekstow tzn tak samo badziewnych jak dody teksty aha warunek te 22 blondynki to musza to byc ich teksty chodzi mi o muzyke pop slucham czekam zniecierpliwoscia warunek 22 LETNIA PIOSNEKRANKA MUZYKI POP JEJ TEKSTY
hahaha twoje kryteria zmieniają sie z posta na post na coraz głupsze. Przypominam tylko iz moja wypowiedź dotyczyła wykonawców 21 wieku bo o takowych na początku mówiłeś, a teraz wszło z tego (smiechu watrte): 22 letnia blond wokalistka pop. O co chodzi?? Nie wiem... chyba koniecznie chcesz postawic na swoim zdaniu. Moze jeszcze dorzucimy: z silikonowymi cycami, sianem we łbie, różowym gorsetem i mężem piłkarzem??Takie kryterium ci odpowiada??
No dobra ale zebys juz nie czakał z niecierpliwoscią bo widzę ze tobie to na prawdę TRZEBA napisac. A więc oprócz Mandaryny i Ewy Sonet to chyba wszyscy wokalisci/wokalstki w Polsce mają lepsze teksty - jest wiele kipskich, ale ona pobija wszystko. (moglam o jakims fenomenie zapomniec ale na razie nikt nie przychodzi mi do glowy) dlatego tez uwazam za zbedne stwarzanie listy, bo piosenki pani D. to żadna poprzeczka do przeskoczenia. I nie wyskakuj juz wiecej z takimi rewelacjami jak ta, cytuję: 'w muzyce 21 wieku NIE MA LEPSZYCH (tekstów) baaa sa nawet gorsze' -mowa o dodzie i mandarynie bodajże.
chciałeś przykład wokalistki śpiewającej utwory o dobrych tekstach, więc nie odwracaj kota ogonem. Niestety Twoje wypociny chyba nikogo nie przekonują.
Przeciez od razu widać, że sodówa uderzyła Dodzie do głowy. Nie ma się nad czym rozwodzić. A jeśli chodzi o "Szansę" to jak dla mnie łudząco przypomina disco-polo. Tekst tez nie jest wymyślny, ale wg mnie liczy się bardziej muzyka, a ta jest denna. W dodatku tak w ogóle kojarzy mi sie z niemiłym wydarzenie, ale to juz troche inna bajka.
W dodatku nie lubie jej jako osoby. Zachowuje się jak głupia blondyneczka (i wcale nie mowie tak dlatego, ze jestem brunetką). I jeszcze ten żałosny śmiech. :/
A jak ktoś próbuje jej bronić, pisząc, do kazdego po kolei, że jej zazdrości to pragnę od razu powiedziec, że wcale jej nie zadroszczę. Ani sławy, ani figury, ani "inteligencji", no można tylko pozazdrościć jej głosu, ale nic więcej. Tylko, że z tym głosem mogłaby mieć dużo lesze piosenki. A sławe zyskała głównie dzięki skandalom i temu, ze pokaźny biust. A jej głupowaty śmiech to tylko deser do tego, co Doda sobą reprezentuje.
tak, ma ładny głos i dlatego jeszcze większa moja niechęć do niej bo ma potencjał a nie potrafi go wykorzystać. Nie ma za co cenić wokalistki która ma ladny głos, jesli go marnuje. A to że jest sobą to wybacz, ale nie wciskaj kitu tego typu bo nie masz pojecia czy jest sobą czy to tylko image gwiazdki.
Aha tak apropo ostatniego zdania twojej wypowiedzi, doda nie poprawia wizerunku ani sytuacji w naszym kraju wiec daruj sobie.
ogólnie rzecz ujmując, jestes durnym człowiekiem i żal mi ciebie