Doda wchodzi rozebrana i nikt nie zwraca na nią uwagi- czyżby pracownicy i klienci to osoby homoseksualne (prócz kobiet)? na tym polega idea tej reklamy?
Można jej nie lubić, ale chyba nie zwróciłbym uwagi nawet gdyby telewizor LG 38 cala Plazma kosztował 600 zł....To i tak wszystko szachraje!!!! łącznie z Michałem Wiśniewskim.....
Poszedłbym do obsługi sklepu poskarżyć się, że jakaś napompowana blondyna po sklepie biega roznegliżowana.
Ona ma się za symbol seksu, a to gówno prawda. Męska szczena, cycki zrobione tak fatalnie, że sterczą jak u barbie, odpychająca wulgarność, prymitywne zachowanie i śmiech jak z koszmaru. Lepiej omijać i nie prowokować.
Ona jest naprawdę paskudna. Jeszcze kilka lat temu nawet ładnie wyglądała. A teraz wygląda jak jakaś prostytutka, twarz jakby miała jakieś nieudane operacje plastyczne i ma paskudne usta, jakby jakiś botoks brała. Niech zmienią to zdjęcie główne bo ona teraz wygląda inaczej.
Szczerze powiedziawszy to wolałem jej reklamę roznegliżowaną niż to co teraz przedstawia z tą cygańską urodą Ewelina Lisowska, już zresztą internet kipi ze złośliwościami.
Słyszałem, że jak nagrywała tą reklamę to z pyskiem na wszystkich...tylko od idiotów i cymbałów wyzywała. Pies (kundel z ulicy) ją jechał. hehe.
Prawda jest taka, że po prostu zdrowy na umyśle potencjalny mężczyzna, nie zwróciłby uwagi na kobietę w plastiku. Niestety wszystko w niej jest machnięte skalpelem i wymuskane opuszkami chirurgicznych palców. Podobnie jak Siwiec - obie są matkami chrzestnymi pustostanu - bliżej nieokreślonego "ideału" kobiecego piękna. Jako, że "ideał" jest to pojęcie subiektywne i wbrew pozorom istnieją ideały w społeczeństwie - ale podlegają one zróżnicowanej ocenie. Dla jednego Doda jest idealna w kategorii wyglądu, więc poleci za nią śliniąc się jak zwierzę zachęcone smakołykiem, a dla drugich Doda to absolutny, aseksualny plastik, gdzie przegrałaby nawet z nadmuchiwaną lalą.
Już nawet lizany przez nią długopis w kształcie penisa nie dał rady, w promocji płyty, gdyż wszyscy wiedzieli że to zrobi. Jak dla mnie to, to reklama byłaby zaskakująca, gdyby Doda przyszła w kwefie.
Pozdrawiam!
Siwiec? Chodzi oczywiście o Natalie bo ostatnio dużo mówią o eurodeputowanym Marku Siwcu. Dziękuje za komentarz, mocny.
Pozdrawiam
Niestety ,to tylko twoje czcze życzenia, nie znajdujące odzwierciedlenia w rzeczywistości , bo najwidoczniej nie ma już zdrowych na umyśle mężczyzn :/.Faceci mogą się zarzekać w necie,że plastiki ich nie kręcą ,ale w realu to one przykuwają ich uwagę .Facetom takie dziewczyny wydają się atrakcyjniejsze od naturalnych, to z plastikami chcą się "pokazywać na mieście" i szpanować kumplom , tylko męski hipokryta temu zaprzeczy :>. A to co piszą w necie jest gówno warte.;p
Ja bym z miłą chęcią na nią popatrzał :) i jak to mówią na zaplecze poszedł :)hehehhehehe Stoi goła kobita trzeba korzystać a nie wybrzydzać!!!!!