Jest zgrabna i łądna- tgo jej nie można odmóić, ale co ona odwala?! Jak ona się na sopot odwaliłą! Kiedyś to kobiety sobie specjalnie suknie na takie okzaje szyły,a tu wychodzi taka debilka, któa nic sobą nie reprezentuje w spodniach ala Christina Aguilera w "dirrty"! No ludzie! Albo ten teks: "wszyscy wstają, a kto nie wstaje ten gupek!" LOL ! I wiecznie tylko tą dupą świeci! Dlaczego? Bo nie ma nic innego do pokazania! Jakoś Kelly Clarkson nie musi obnażać swoich piersi, żeby ludzie chcieli jej słuchać! Po prostu trzeba mieć głos, żeby móc śpiewać! Na pewno mogę powiedzieć, że jest lepsza od Mandaryny, chociaż jej piosenki (Dody) może zaśpiewać każdy!
Oj Hermiono...zaraz fani na ciebie najadą, ale wiedz, zemasz moje wsparcie w tej sprawie ;)) Chociaż janie zgodziłabym się co do głosu, ale może powiem tak: doda jest ładna (chociaż w "barze" spałą w makijązu, ato znaczy, zema coś do ukrycia, ale ok, nieczepiajmy się szczegółów ;) jest zgrabna itp ;)
Nie uważam, że by była inteligentna...owszem, jest wygadana, ale to tylko tyle, te jej teksty u wojewódzkiego: "przecież nikt nie widzi jak się zradziem ru**amy" no dajcie spokój, czy inteligentna osoba powiedziałaby coś takiego? Inteligencja bie polega na rzucaniu od czasu do czasu mądrymi słowami i wygadaniu, inteligentny cżłowiek zna granice (jak widać doda nie zna).
miżeteż być tak, że jest to jej image i tylko "idaje", alejezęłi to prawda, to jeszczegorzej o niej świadczy, bo oszukuje w ten sposób fanów.
Jeżeli chodzi o głos, to uważam, ze ma kawał głosu, ale jej piosenki ani trochę mi się nie podobają.
I rzeczywiście tylko pokazuje swoje ciało....to jest żenujące...ten teledysk do "dżagi". Czy onanie umie "sprzedać się" (to oczywiście metafora ;) w inny sposób, tylko pokazując swe wdzięki?? Takie wokalistaki jak katie melua, czy chociażby sarah connor i hiulary duff tego nie robią-bo nie muszą.
ja tam dode lubie tylko czasem jak ma jakas fajna piosenke chociaz teledyski sa czasem tak jak powiedziala hermiona "z gola d**a"
i po raz kolejny zgodze sie z hermiona ze kelly clarkson nic nie robi nawet zbytnio nie tanczy na swoich teledyskach ale probuje przekazac to co spiewa a ja poprostu uwielbiam jej piosenki ma swietny glos i bez zadnych takich "wygibasow" zaszla tak daleko
;))