Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 586 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

Pytanie tylko i wyłącznie z ciekawości - czy któreś z filmów Dolpha leciały może w TV?
Ja tam żądnego jak na razie nie widziałem, ale prosiłbym o odpowiedź ;)
Pozdrawiam! ;) :D

AdamBayern01

Z Dolph co pamietam to kiedyś cesto leciały filmy z nim np The Punisher leciał kiedyś na TVP1 i na Polsacie ,Mroczny Anioł kiedyś leciał na TVP1 ,Ostry poker w małym Tokio na Polsacie kiedyś ,teraz przeważnie na TVN, Universalny Zołnierz na Polsacie ,TVP1 ,Rocky 4 na TVP1 ,Dzewo Jozuego kiedyś na TVP1 ,teraz na TVN ,Śmiertelny Pieciobój też na Jedynce , Honor Zabójcy kiedyś na Polsacie ,niedawno na TV Puls , Najemnicy kiedyś na TVP1 ,póżniej na Polsacie , TV4 ,Strzelec Wyborowy na TVP1 , Rozjemca na TVP1 , Ochroniarz na Polsacie ,Mechanik na TVP2 ,Zły generał na TVP1 .Oczywiście ja mówie o tych filmach w przedziale czasowym od 1995 do 2011 bo w tych czasach te filmy napewno leciały i to kilka razy .Oglądało się te filmy w telewizji i nadal się ogląda jesli lecą ( A jak !!! )Tylko nie pamietam czy kiedykolwiek w polskiej telewizji leciał Czerwony Skorpion i Władcy Wszechświata bo te filmy nie oglądałem w TV ,tylko na Kasetach VHS ..Ale pewnie leciały bo to wkońcu jego lepsze role . Ale faktem jest tak jak mówisz Adamie ze jego filmy niezbyt czesto lecą w tv , cześciej lecą Van Damma ,Seagala ,Norrisa i innych twardzieli