Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 132 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

podobno sympatyczny,dobrze zbudowany nawet teraz ale niestety tylko własciwie to,jego filmy to jedna wielka porazka i nie mowie tylko o nowych pozycjach bo to juz całkiem katastrofa,nawet te stare miał słabe no niektóre tylko niezłe,wyroznic go mozna chyba tylko za rockiego,no szkoda jak dla mnie to zadna legenda,robi so tylko filmy słabe do kasy.

Zgadza się :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ale ważne że Nieuchwytny Cel ma swój urok. :)

Wiadomo w końcu to hollywoodzka produkcja zrealizowana przez mistrza gatunku Johna Woo z gwiazdorską obsadą :)

hah ten gniot...

użytkownik usunięty
damianho15

Widzę że się stęskniłeś za mną.

znowu głupoty wypisujesz widze,hah wy nie macie o czym gadac tylko o gniotach dolpha czy o zalosnym nieuchwytnym bajkowym celu?

użytkownik usunięty
damianho15

Wiesz jak chcesz możemy o bajkach Seagala pisać.

hah tylko seagal takowych niema,wszystkie sa mega odjechane i realistyczne,trzeba umiec!!

użytkownik usunięty
damianho15

Jak to nie ma patrz poniżej.

http://www.youtube.com/watch?v=QZaWd0tkhc8

Filmy boga Seagala realistyczne.

hah to dla gimbusow widze lubisz to haha

użytkownik usunięty
damianho15

W filmach często widzimy jak rozprawia się ze wszystkimi bez mrugnięcia okiem. Dlatego właśnie fajnie groteskowo wyśmiana jest niezniszczalność Seagala w tym filmiku co ci przesłałem.

rozprawia sie bo jest najlpeszy

Wiesz Granat. Jakiś czas temu oglądałam ''Full Contact'' reż. Ringo Lama i muszę Ci napisać, że pod względem brutalności, ten film przebija nawet ''Szukając sprawiedliwości''.

użytkownik usunięty
karoman4

No a ja poszukuje dalej jakiś ostro kiczowatych filmów akcji klasy B/C.

damianho15

Jak śmiesz tak pisać o porządnym filmie akcji, od porządnego reżysera.

karoman4

moze i porzadny lecz ten wyjatkowo slaby

damianho15

Nie znasz się.

karoman4

hah kto tu sie nie zna

karoman4

heh zero pojecia

damianho15

Jak miło, że się do tego przyznajesz.

karoman4

hah to o twojej osobie haha

damianho15

A kim Ty jesteś, by dyskutować o mojej osobie? Aż tak dobrze się nie znamy, panie kolego.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Wszystkie film Stevena są do siebie podobne przecież.

Tylko, że my pisaliśmy o "Nieuchwytnym celu" i "W morzu ognia" a nie o "wszystkich filmach Stevena"...

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Pomyliło mi się wtedy z Nieuchwytnym z Seagalem. :)

Zauważyłem że te nowsze tytuły Stevena są bardzo podobne do siebie :
Driven to Kill
Kill Switch
Out for a kill

prof_mateusz27

Tak ,Na Zabójczej ziemi najgorszy film Stevena z lat 90 a Nieuchwytny Cel jeden z najlepszych filmów Janka .

bradock

I Johna Woo.

użytkownik usunięty
bradock

Nie mogę się zgodzić. Na Zabójczej ziemi ma świetne przesłanie tak samo jak w Morzu Ognia chodź to drugie trochę lepsze.

Coś Seagalowi kiepsko wychodzą te przesłania.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Naprawdę dobrze wychodzą.

Zobacz co ten bąbel dziś tu wypisuje.

karoman4

hah racje???? mega pomyłka 3 filmy dobre dolpha kontra cala gromada seagala wez juz haha

damianho15

Żeby dyskutować o kinie akcji 80-90 trzeba mieć o nim pojęcie, chłopczyku.

karoman4

hah no ja mam w przeciwienistwie do niektorych.

damianho15

Tak masz, krzywe nogi jak sr... .

karoman4

hah idz ogladac dalej gnioty tego sro.lfa

damianho15

A Ty idź do szkoły.

karoman4

hah ja nie musze,ty idz

damianho15

Ja już jestem tak wyedukowana, że mi wystarczy.

użytkownik usunięty
damianho15

Tak tylko ile ty filmów Dolpha widziałeś? Przypuszczam, że tylko dwie części EX i Ostry poker...... Tokio. Czyli tak na prawdę gówno widziałeś.

z nim z 10 wystarczy same gnioty........

użytkownik usunięty
damianho15

Podaj konkretne tytuły, bo jeśli same nowsze oglądałeś to mnie to nie zdziwi.

te stare klasyki niby najlepsze a tez słabe ,tych nowych nie tykam bo to juz calkiem porazka

użytkownik usunięty
damianho15

Stare klasyki dobra ale które z nich konkretnie są wielkimi gniotami według Ciebie?

bradock

Poza tym do porządnych filmów Dolpha zapomniałeś dopisać: ''Pod nadzorem'', ''Killing machine'', ''Mordercze starcie'', ''Obrońca'', ''Mechanik'', ''Strzelec wyborowy'', ''Honor zabójcy'', ''Ochroniarz''.

karoman4

Strzelec Wyborowy i Honor Zabójcy to są fajne filmy ale jednak jak by je porównać do Liberatora 2 ,Nagłej śmierci czy Nieuchwytnego ,Maksiumum Ryzyka to jednak o wiele słabej wypadają .Lundgren od Drzewa Jozuego zaczoł grać w Budzetówkach i niestety z filmu na film było coraz słabej .Jeszcze Drzewo Jozuego i Najemnicy trzymają ten fantastyczny poziom ,,Czerwonego Skorpiona ,, ,,The Punishera ,, czy ,,Mrocznego Anioła ,, Niestety ,,Strzelec Wyborowy i dalej to już nie to samo ,aczkolwiek zawsze można obejrzeć bo to złe kino nie jest .

bradock

Co z tego, że to budżetówki. W budżetówkach można znaleźć ciekawe perełki filmowe. U Seagala to też są w większości budżetówki. I dalej bronię swojego zdania, że te filmy Dolpha są dobre. Wiadomo, to rzecz gustu. To nie są arcydzieła, ale dobre budżetowe produkcje.