Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 132 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

podobno sympatyczny,dobrze zbudowany nawet teraz ale niestety tylko własciwie to,jego filmy to jedna wielka porazka i nie mowie tylko o nowych pozycjach bo to juz całkiem katastrofa,nawet te stare miał słabe no niektóre tylko niezłe,wyroznic go mozna chyba tylko za rockiego,no szkoda jak dla mnie to zadna legenda,robi so tylko filmy słabe do kasy.

karoman4

To jest poziom piaskownicy
Dorośli ludzie i teksty na poziomie gimbazy
Jedno wiem na pewno Lundgrena jest za mało w tv
Dzisiaj TV6 pokazała Hidden Assassin- moim zdaniem film zasłużył na 6
Bardziej podobał mi się z DL Killing Machine

giovanni50

Widać niektórzy tu nie są dorośli. Dajmy się dzieciom wyszaleć. Ogólnie to Dolph trochę się w ostatnich latach podniósł i od 2004 robi jak by lepsze filmy, bo większość tego co robił po Najemnikach to była tragedia.

frycek49

ty tez powiesz ze dolph ma dobre filmy?

damianho15

Bo ma. Ma ich więcej niż Seagal.

pedal to ty hah

damianho15

w ciekawostkach napisano że ma 180 IQ. jak na taki poziom to oczekiwałbym od niego czegoś specjalnego, a tu klops. nie ma na czym zawiesić oka. może zamiast tworzenia wątpliwej jakości filmów z równie wątpliwą jakościowo grą aktorską powinien zabrać się za coś poważniejszego jak np praca naukowa, w końcu ma jakieś wybitne osiągnięcia z chemii, mógłby coś wynaleźć itp. a marnuje swój potencjał na tworzenie gniotów. taki seagal czy stalone o wiele lepiej przy nim wypadają chociaż nie wydaje mi się żeby zbytnio rozumem grzeszyli.

uFGoogle

zgadzam sie,wrescie jakas zgodna z prawda opinia.

uFGoogle

Sory ale wolę sto razy bardziej jego niż Seagala. Przynajmniej niema się za bóstwo i potrafił wyorzystać swoją szansę jako aktor. Gra w Niezniszczalnych, niebawem zrobi film razem z Tonym Jaa. A Seagal będzie już do końca grał budżetowych gniotach klasy Z.

frycek49

Po co ty tym dzieciakom typu Damiano czy uFGoogle tłumaczysz kim był i co osiągnoł w kinie akcji Lundgren ? Trzeba być z epoki Transformersów czy Spidermana żeby nie doceniać tego ,,Szwedzkiego Twardziela ,, Lundgren na początku lat 90 = Explosive Action : http://www.youtube.com/watch?v=e_h0GNXcr18

bradock

Po prostu staram się edukować młode pokolenie :)

bradock

oj, widzę trafiłem na ślepo w czyjś słaby punkt. no nie ma się co denerwować, moja opinia to tylko opinia, ja uważam tak, ty inaczej, nikt z nas się nie myli. ten dzieciak był niepotrzebny, taki komentarz sam mówi że to raczej jego autor jest młodociany. a ja już stary pryk jestem. żadnego z przytoczonych przez ciebie filmów nie widziałem, zresztą nie widzę nic w złego w oglądaniu transformersów, czy spidermana, co kto lubi. jedni lubią stalona inni dolpha. normalka.

uFGoogle

Ok ,Spoko .Sorry ze się tak uniosłem .Jasne że Lundgren nie jest tam zadnym wybitnym aktorem ale do kina akcji z racji wysokiego wzrostu ,imponującej muskulatury oraz typowej facjaty twardziela nadaje się jak mało kto .Polecam ci z nim takie filmy jak :
-Czerwony Skorpion
-The Punisher
-Mroczny Anioł
- Stracie w japońskiej Dzielnicy
-Uniwersalny Żołnierz
-Drzewo Jozuego
-Niezniszczalni
Mój skromny faworyt to oczywiścię ,,Czerwony Skorpion ,, Rambo w wersji Rosyjskiej : http://www.youtube.com/watch?v=_2So4Ti1OD0

damianho15

Dla kasy to się robi głupie hamerykańskie superprodukcje, bardzo lubię filmy z tym aktorem.