Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 132 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

podobno sympatyczny,dobrze zbudowany nawet teraz ale niestety tylko własciwie to,jego filmy to jedna wielka porazka i nie mowie tylko o nowych pozycjach bo to juz całkiem katastrofa,nawet te stare miał słabe no niektóre tylko niezłe,wyroznic go mozna chyba tylko za rockiego,no szkoda jak dla mnie to zadna legenda,robi so tylko filmy słabe do kasy.

bradock

"Strzelec Wyborowy" to świetny film. Nawet bardziej mi się właśnie podobał podobał od "Liberatora 2" i "Nieuchwytnego" Stevena i "Nagłej śmierci" i "Maksimum Ryzyka" Jean-Claude.

prof_mateusz27

No film jest świetny ale jest jednak znacznie mniej akcji od tych filmów co wymieniłem i znacznie mniej spektakularna .Aczkolwiek wiele osób zalicza ,,Strzelca Wyborowego ,, do najlepszych filmów Dolpha .Ale napewno nie zalicza się do Top 5 Lundgren Movies ,bardziej Top 10 .(To napewno )

bradock

Ja bym zaliczył.

prof_mateusz27

Ja bym zaliczył te filmy co podałem w innym temacie o Dolphie pt Arcydzieła filmowe Lundgrena .Mimo wszystko ,Strzelec Wyborowy , to fajny film ,można śmiało obejrzeć .Film bardzo ciekawy i trzyma w napieciu .

bradock

I dodatkowo ma świetny klimat. Mnie na prawdę ten film bardzo mocno zaskoczył. Dzisiaj biorę się za "Pod nadzorem" z Dolphem bo podobno bardzo dobry.

prof_mateusz27

Tak klimat jest świetny w Strzelcu Wyborowym ,ponato fajne krajobraży Czechów ,taka europejska panorama .Ja chyba jutro znowu powtórzę sobię ,,Ostatniego Twardziela ,, z Jeffem Wincoffem .Bo naprawdę ten film bardzo mocno mi się podobał .Mam nawet przepuszczenia że ten film jest lepszy od ,,Olimpu w ogniu ,, !! Co wcale dziwne wydawać się nie może bo ten akcyjniak powstał w 96 roku ,najlepszy czas dla kina akcji .Klimat w tym filmie jest świetny ,taka lekość oraz duża ilość rozpierduchy co cechowała kino akcji lat 90 !!!

bradock

Może i lepsze.Jeszcze nie oglądałem "Ostatniego Twardziela". W latach 80 i 90 ten gatunek rządził :)

karoman4

Zgadzam się z tobą Kasiu. Jedynie dla mnie słaby z tych to Mechanik. Chociaż nie widziałem jeszcze Pod nadzorem (Który ponoć jest świetny i na pewno obejrzę za niedługo) i Obrońcy (Na prawdę taki dobry?).

prof_mateusz27

Mi ''Obrońca'' się podobał.

karoman4

A Johnny Mnemonic oglądałaś ?

prof_mateusz27

Tego jeszcze nie. Ale słyszałam, że Dolph pokazał swoje umiejętności aktorskie.

użytkownik usunięty
karoman4

Zaskoczyłaś mnie fanka Dolpha a nie widziała jego jednego z najważniejszych filmów.

Heh nic straconego. I nawet ciesze się, że wcześniej tego nie widziałam.

użytkownik usunięty
karoman4

Dlatego teraz będziesz mieć okazje? ;)

Chodzi o to, że nie będę musiała wgłębiać się w nowoczesne kino, bo będę zajmować się ''starociami''.

użytkownik usunięty
karoman4

No tak choć to jeszcze nie taki "staroć".

Prawie 20 lat.

bradock

hah połowe filmów seagala ominołes tych dobrych,a dolph to jedynie niezniszczalni 1 i 2 rocky 4 wiec ten gosc ma raptem 3 filmy dobre!!!!!!!!!!!

damianho15

Bo tylko te trzy filmy z Dolphem obejrzałeś. Hehehe.

karoman4

hah widziałem z nim te niby klasyki niestety okazalo sie ze to gnioty jak np ostry poker czy cos takiego hhaha

damianho15

Bo to są filmy dla wybrańców. A Ty być może wybrańcem nie jesteś.

użytkownik usunięty
damianho15

Seagal ma dużo więcej gniotów od niego. W latach 2002-2008 praktycznie same szmiry, Lundgren nigdy nie miał aż tylu słabych lat.

heh no bo lundgren to miał same szmiry,on nie wie co to dobry film,a seagal od poczatku az po dzis na topie krecac co najmniej nadal przyzwoite filmy.

użytkownik usunięty
damianho15

zapominasz o latach 2002-2008..

nieee ,tam tez miał wiecej dobrych niz złych.

damianho15

Ty nie wiesz co to dobre kino akcji dzieciaku !!!! Za obrażanie legendy kina akcji zostajesz wyrzuczony z moich Znajomych .Miarka się przebrała !!!!!!!!!!

bradock

Bradock, jestem z Ciebie dumna. ;-)

karoman4

Dzienkuje Kasiu .

bradock

W najbliższą niedzielę na TVN7 będzie ''Ostry poker w małym Tokio''. Damianho bardzo uwielbia ten film hehe.

użytkownik usunięty
karoman4

Ostry Poker to rewelacyjne kino! Świetny duet Dolpha z Brandonem polecam!

Arcyrewelacyjne. ;-)

karoman4

Ale o której godzinie ? Pewnie puszczą to po 23 .00 Kijowo trochę ,bo rano na 6 do roboty ale mam ten film na DVD i VHS ,w każdej chwili mogę sobię go obejrzeć .

użytkownik usunięty
bradock

Film będzie leciał o 23.50. Porażka według mnie

bradock

No właśnie, cholerna godzina nie jest idealna. 10 minut przed północą.

bo lundgren cala kariere kreci slabe heh

użytkownik usunięty
damianho15

Większej katastrofy od filmów Seagala nie ma.

użytkownik usunięty

Zgadzam się ale w latach 2002-2008.

użytkownik usunięty

Teraz nie lepiej jest ale musiałem mu coś napisać. :D

użytkownik usunięty

Trochę lepiej jest jak dla mnie.

haha ty akurat nic o tym nie wiesz,,,idz ogladac załosnego chana to pokazuje twoja wiedze heh a seagal jak zawsze rzadzi!!

damianho15

A Ty nie wiesz nic o Chanie, a się udzielasz.

karoman4

wiem wszystko i o kazdym,a na chana to juz szkoda słow.

damianho15

Nie wiesz absolutnie nic.

użytkownik usunięty
damianho15

Czuje że niedługo Ban poleci dla ciebie.

Oby oby.. Ja już dawno na o czekam :D

użytkownik usunięty
damianho15

Zastanawiam się ile błędów w tym zdaniu popełniłeś.

użytkownik usunięty

Nieskończoność.

hah mało mnie to.

damianho15

Faktycznie, lepiej jest być idiotą, popełniającym dziecinne błędy ortograficzne! :)

AdamBayern01

mor.da kto tu jest ido.ta hah kto sie kompromituje w kazdym zdaniu ty heh