Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 132 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

podobno sympatyczny,dobrze zbudowany nawet teraz ale niestety tylko własciwie to,jego filmy to jedna wielka porazka i nie mowie tylko o nowych pozycjach bo to juz całkiem katastrofa,nawet te stare miał słabe no niektóre tylko niezłe,wyroznic go mozna chyba tylko za rockiego,no szkoda jak dla mnie to zadna legenda,robi so tylko filmy słabe do kasy.

damianho15

Lundgren to dla jeden z najlepszych i najsłyniejszych aktorów kina akcji .A ty lepiej weż się człowieku ogarnij albo zmienien gatunek filmowy do oglądania ,bo kino akcji to nie tylko Seagal czy Van Damme .Nie mogę poprostu patrzeć i czytać twoich bełkotów pokazujące słabe rozeznanie w gatunku filmowym jakim jest sensacja .Jest Lundgren ,jest impreza !!!! http://www.youtube.com/watch?v=JHI8WUMmVWQ

użytkownik usunięty
bradock

O tak Mroczny Anioł wymiata. :)

A Czerwonego Skorpiona widziałeś ? Dla mnie fantastyczny ,dynamiczny film akcji !!! http://www.youtube.com/watch?v=56ZqVA6AUZo

bradock

Klimatyczny trailer. Pamiętam, jak mu szpile w mięśnie wbijali. Bolało od samego patrzenia.

karoman4

To samo, jak tortury w Starciu w Japońskiej Dzielnicy, też ostre i konkretne. ;)

AdamBayern01

Albo w Punisherze, jak go rozciągali.

użytkownik usunięty
bradock

Raczej nie widziałem.

Polecam Granat, świetny flm Dolpha! :)

bradock

hah to marna ta impreza,dolph to słabizna,van damme jest ok jak juz to jego mozna porownywac do seagala!!

damianho15

Żeby dyskutować o kinie akcji 80-90 trzeba mieć o nim pojęcie. A Ty tego nie posiadasz. Idź dalej podniecać się filmami Seagala, a porządne akcyjniaki zostaw dla porządnych widzów.

damianho15

Każdemu aktorowi się gnioty zdarzają, lecz jeżeli mielibyśmy porównywać Seagala do Lundgrena, to ten pierwszy przeważa, jeżeli chodzi o ilość gniotów. Dolph miał tylko kilka pozycji słabszych pozycji, maksymalnie 4/5, ale Seagal to ma z 10 - powiedzmy sobie szczerze. Wiem, że Ty dzieciaku tego nie zrozumiesz, ale faktycznie mówię Ci, że jeżeli chodzi o Seagala, to u niego z gniotami zdecydowanie przeważa Dolpha.

damianho15

I pisze to koleś, który uważa że Seagal nadal gra w świetnych filmach i że Ona tańczy na mnie to świetny kawałek. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

raiden19

to fakty nie do podwazenia kolesiu

damianho15

To co napisałem jak najbardziej nie musisz mi tego mówić wieśniaku.

raiden19

hah chyba to co ja,ty jakies bzdety piszesz

damianho15

To nie są bzdety, ty poprostu jesteś zbyt tępy żeby cokolwiek zrozumieć.

użytkownik usunięty
raiden19

Daj sb z nim spokój to troll.

To nawet nie trol tylko zwykły tłuk z którego nieźle pozbijać można.

użytkownik usunięty
raiden19

Przecież to gimbaza jest (15 latek)..

Nawet jak na 15 latka to strasznie przygłupi jest.

użytkownik usunięty
raiden19

Wiadomo.

użytkownik usunięty
raiden19

Już znudziło Ci się gnębienie zuya? xD A co do tego typa to tak jak radzili poprzednicy, daj se spokój, bo to frustrat, a do tego gej :D

No proszę, kto tu zawitał. Oczywiście witamy, witamy. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

A ja proponuje zakończyć całkowicie rozmowę w tym temacie bo jego autor to gimbus i przygłup ;)

Rozważę Twoją propozycję. ;-)

karoman4

Kasia jaki film z Lundgrenem polecasz??

giovanni50

Polecam coś z tych tytułów http://www.filmweb.pl/person/Dolph+Lundgren-260/discussion/Ulubione+filmy..-2059 937

raiden19

bez komentarza,a seagal rzadzi!!! a ty masz najwyzej z 10 lat

hah dobrze ze sie przyznałes ze masz 15.

15 to max, ile może mieć lat :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Czasami po jego wypowiedziach zastanawiam się czy nie jeszcze mniej :D

No wiesz, Projekt X na 10/10 oceniony, właśnie zauważyłem :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Mówisz o mnie czy o nim? ;)

Przecież, że o nim :) Tylko Gimbazie się ten film spodobał ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Hola, hola tak się składa, że ja też oceniłem ten film na 10 xD

Poważnie? Ale "kup mozg to pogadamy" - nieśmiertelne! :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Poważnie. No ale to chyba nie oznacza jeszcze że jestem jakoś spokrewniony z Damianem xD Tak ten tekst rządzi :D

Kwestia gustu ;) Ale tekst mnie rozbawił, na poziomie gimbazy ;) Kogo on chciał oszukać, że ma 18 lat xd

AdamBayern01

hah oj ty dzieciaczku 18 nie masz i o takich rzeczach sie wypowiadasz haha gimbaza!!

damianho15

18 mam skończone i na poziomie tego wieku się zachowuję, nie to co Ty..

użytkownik usunięty

Spokrewniony. :D

raiden19

kup mozg to pogadamy.

użytkownik usunięty
damianho15

Hahahhah

To chyba dobry tekst, bo nawet się zaśmiałam.

użytkownik usunięty
karoman4

I ja również.

damianho15

Tobie przyda się bardziej gimbusie ze słomą w butach :d

użytkownik usunięty
damianho15

Ssij jaja pedale.

Ciekawie się zrobiło widzę :D

AdamBayern01

Mnie to aż wstyd czytać takie rzeczy.

karoman4