co myslicie? http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp3219.jpg
Martwi mnie trochę to... Tam ma być ręczna ciulana i na spluwy a NIE na pier.dolone maczety koorva!;////
Mi się podoba ,wygląda bardzo ciekawie ale ... wolałbym żeby to był jednak film kinowy tak jak była 1 cześć z 1992 roku .Tamtą produkcja była niemal że arcydziełem kina akcji ! To był jden z najlepszych filmów Van Damma i Dolpha .Dolph tam zagrał role zycia .Nastepnę kontynuacje były to znacznie gorsze ,chociaż 2 druga walka dolpha z jeanemw Universal Soldier 3 była na wysokim poziomie , ale reszta mnie nie zachwycila .Teraz pewnie kolega Legend Returns mnie zatakuje ze Universal Soldier :Regenaration to najlepsza cześć sagi ale tak niestety nie jest .Ja miałem nadzieje ze udział dolpha w kinowych niezniszczalnych przyczyni się do jego renesansu aktorskiego ,ze wróci on na duży ekran i bedzie grał w samych kinowych przebojach tak jak kiedyś na początku lat 90,tak samo Van Damme po Niezniszczalnych 2 i Seagal po Maczecie ale chyba nic z tego nie wyjdzie .Ale może twórcy Uniwersalnego Zołnierza 4 nasz miła zaskoczą .Oby tak było