Już wole jego jako Frodo Bagginsa niż tego anemicznego pierdołowatego Wood'a :/
ale on jakosby by chyba jednak nie pasowal d o tej rolki!! ma zbyt charakterystyczna twarz!! niezly aktor z niego w zagubionych fajowo grla!! pozdrowionka!!
Hehe dobry jesteś! ale podsumowanie Wooda ;]
Pozdro
PS tesh bym go wolała w tej roli
PSII Wood to sie w ogóle nie nadaje na hobbita
wood wygląda jak hobbit: jest mały i kwadratowy. zajebiście zagrał froda. nikt by go nie przebił. wood to jeden z najzdolniejszych młodych aktorów
Gdyby zagrał Froda to Wood zagrałby Meriadok i na jedno by wyszło. Zresztą co wy w ogole pieprzycie? Ja się zapytowuję czemu Bloom nie zagrał Gandalfa?
Bloom nie grał Gandalfa, bo jest za młody. a Gandalf jest stary.
Uwielbiam Dominic'a i Wood'a. według mnie dobrze dopasowali im role w TLOTR.
Pozdrawiam :)
każda rola w lotr jest wg mnie idealnie dopasowana, nie wyobrażam sobie teraz, żeby froda albo merry'ego miał zagrać ktoś inny... elijah tańczący z billy'm na stole w edoras? niee :)
To by była masakra!!! Wyobrażasz sobie Viggo z taką brodą :P??!! A mi osobiście pasuje idealnie, że Dom zagrał Merry'iego. Nie wyobrażam go sobie w finale z Seanem Astinem na Górze Przeznacznia (Góra Przeznaczzenia, tak to się nazywało, no nie??!! Qrde, jednak muszę jeszcze raz przeczytać Trylogie :P).
no nie! :| Elijah źle grał Froda? No ja sie z tym nie zgodze... grał świetnie :D ta rola była dopasowana specjalnie dla niego i myśle,że doskonale poradził sobie z tą rolą... Elijah wogóle jest dobrym aktorem,ma 26 lat i może poszczycić się długą filmografią pełną dobrych filmów np. Sim City" "Hooligans" "Everything is Illuminated" "Zakochany Paryż" i wiele innych :D . No ale każdy ma swoje poglądy i ma prawdo do ich wyznawania :D.
Ja myślę, że jest dobrze tak jak jest. Poza tym Frodo to jest raczej takim trochę poważniejszym bohaterem niż Merry, a Dominic to mi wygląda na takiego wesołka:)
"On wygląda na Hobbita, ale na takiego co jara dzień w dzień fajkowie ziele :)" Czyżby drobna iluzja do innej postaci granej przez Dominica? :P (przepraszam, że nie w jednym poście, ale zapomniałam to dopisać:))
Taa..., a ja się zapytuję dlaczego Orlando Bloom nie zagrał Arweny. Przecież wielkiej różnicy by nie było...