Dominic Monaghan

Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan

8,0
17 591 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dominic Monaghan

Już wole jego jako Frodo Bagginsa niż tego anemicznego pierdołowatego Wood'a :/

Gh0st

ale on jakosby by chyba jednak nie pasowal d o tej rolki!! ma zbyt charakterystyczna twarz!! niezly aktor z niego w zagubionych fajowo grla!! pozdrowionka!!

Gh0st

Hehe dobry jesteś! ale podsumowanie Wooda ;]
Pozdro

PS tesh bym go wolała w tej roli
PSII Wood to sie w ogóle nie nadaje na hobbita

Mrs_Although

On wygląda na Hobbita, ale na takiego co jara dzień w dzień fajkowie ziele :)

Mrs_Although

wood wygląda jak hobbit: jest mały i kwadratowy. zajebiście zagrał froda. nikt by go nie przebił. wood to jeden z najzdolniejszych młodych aktorów

Gh0st

Gdyby zagrał Froda to Wood zagrałby Meriadok i na jedno by wyszło. Zresztą co wy w ogole pieprzycie? Ja się zapytowuję czemu Bloom nie zagrał Gandalfa?

Kamecha

Bloom nie grał Gandalfa, bo jest za młody. a Gandalf jest stary.
Uwielbiam Dominic'a i Wood'a. według mnie dobrze dopasowali im role w TLOTR.
Pozdrawiam :)

Shelley_Johnson

każda rola w lotr jest wg mnie idealnie dopasowana, nie wyobrażam sobie teraz, żeby froda albo merry'ego miał zagrać ktoś inny... elijah tańczący z billy'm na stole w edoras? niee :)

aneta

tiaa a ja sie zastanawiam czemu Viggo Mortensen nie zagrał Gimliego:D hehehehe zart

Hermioneczka

To by była masakra!!! Wyobrażasz sobie Viggo z taką brodą :P??!! A mi osobiście pasuje idealnie, że Dom zagrał Merry'iego. Nie wyobrażam go sobie w finale z Seanem Astinem na Górze Przeznacznia (Góra Przeznaczzenia, tak to się nazywało, no nie??!! Qrde, jednak muszę jeszcze raz przeczytać Trylogie :P).

Gh0st

"On wygląda na Hobbita, ale na takiego co jara dzień w dzień fajkowie ziele :)"

[leżę] ;)

Panna_S

no nie! :| Elijah źle grał Froda? No ja sie z tym nie zgodze... grał świetnie :D ta rola była dopasowana specjalnie dla niego i myśle,że doskonale poradził sobie z tą rolą... Elijah wogóle jest dobrym aktorem,ma 26 lat i może poszczycić się długą filmografią pełną dobrych filmów np. Sim City" "Hooligans" "Everything is Illuminated" "Zakochany Paryż" i wiele innych :D . No ale każdy ma swoje poglądy i ma prawdo do ich wyznawania :D.

Gh0st

Ja myślę, że jest dobrze tak jak jest. Poza tym Frodo to jest raczej takim trochę poważniejszym bohaterem niż Merry, a Dominic to mi wygląda na takiego wesołka:)

Gh0st

"On wygląda na Hobbita, ale na takiego co jara dzień w dzień fajkowie ziele :)" Czyżby drobna iluzja do innej postaci granej przez Dominica? :P (przepraszam, że nie w jednym poście, ale zapomniałam to dopisać:))

Gh0st

Taa..., a ja się zapytuję dlaczego Orlando Bloom nie zagrał Arweny. Przecież wielkiej różnicy by nie było...

Gh0st

No nie przesadzajmy. Wood był tej roli genialny i koniec.

ankulinio

Wood był w tej roli świetny. Chociaż bardziej podobał mi się Dominic w roli hobbita. Był taki... sympatyczniejszy :))