Don JohnsonI

Donnie Wayne Johnson

7,6
12 018 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Don Johnson

kiepskich amantów. tak trochę zmarnowany potencjał.

14
minadra

krytycy do tej pory sie dziwią że grywa w serialach mówią niewykorzystany potencjał!a co do django mega rola !

paul_van_dyk_87

Nie wiem co tam ludzie czepiają się do jego kariery , ja go kojarzę z genialnego Nash Bridges i Miami Vice już wtedy był dla mnie super aktor :P

minadra

przyznam się, że totalnie zaskoczył mnie tą rolą, nie spodziewałem się tego po nim. świetnie zagrana postać i ten południowy akcent, a na deser scena z maskami :D

minadra

popieram ;) w Django rewelka. no i seriale dzieciństwa - Policjanci z Miami i Nash Bridges ;p

minadra

Jak to? Przecież jego najlepsza, kultowa już rola to Crockett w genialnym serialu Miami Vice. Rola w Django to nic przy tym.

KLAssurbanipal

zdecydowanie był najlepszym crockettem. chyba collin farrell wcielał się w tę rolę, ale tak umiejętnie, że jakoś w ogóle nie został zapamiętany. crockett jest tylko jeden! :)

minadra

Może dlatego ze za bardzo ćpał i nikt go nie chciał w poważniejszych produkcjach

giovanni50

To mój absolutny numer One od 1989 roku !! Obojetnie w jakiej produkcji. Ale mam takie odczucie że jego talent gdzieś się rozpłynął. Nie został należycie wykorzystany.

Dorota74

Przez gorzałę i prochy

minadra

Świetny był również w Maczecie :) Wygląda na to, że z wiekiem ma coraz lepsze role i coraz ciekawiej zagrane. I niech tak już zostanie.

minadra

no szkoda

minadra

Jakich on amantów grywał? Ani jednej roli amanta nie kojarzę.