Dorota Nowakowska

7,6
2 216 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dorota Nowakowska

Dorota Nowakowska jest jedną z moich ulubionych jeśli nie ulubioną aktorką. Jej rola w serialu Plebania jest świetna, inne role też jak naprzykład w "Rozmowach przy wycinaniu lasu" czy "Nikt mnie nie zna". Szkoda, że jest troszkę niedoceniona, ale mam nadzieję że jej ostatnia rola w Ranczu będzie dla niej nową furtką i dzięki roli Hadziukowej stanie się jeszcze bardziej popularna. Szkoda, że w Polsce tak dobrzy aktorzy się marnują, a na piedestale stoją niekiedy kompletnie ograne twarze. Chciałabym, żeby to się kiedyś zmieniło. Nasz kraj ma tendencje do przesady i gloryfikacji gwiazd ponad miarę czego przykładem jest M jak miłość. Kiedyś lubiłam ten serial, ale nie można nie mieć dość czegoś co widzi się na każdym kroku i zbrzydł mi niesamowicie. Ale nie o tym przecież miałam pisać. Dla mnie prawdziwe gwiazdy takie jak Pani Dorota Nowakowska stoją zawsze z boku, bo tylko one kiedyś błysnął naprawdę. Nie na chwilę...

Valijka

Też ją lubię, i masz rację. Ale za nim to się zmieni to troche czasu pewnie minie..

Stubbcia

ja też ją bardzo lubię mam nadzieję że po serialu Ranczo ją docenią