Douglas BoothI

Douglas John Booth

7,4
7 661 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Douglas Booth

Sory, ale chłopaczek nie ma talentu aktorskiego... Ma po prostu wygląd jaki w dzisiejszych czasach powinien mieć model... Moim zdaniem strasznie sztuczny

LizzyGleek

Dokładnie. W LOL był strasznie irytujący. Jedna twarz. Nawet przystojny nie jest.

użytkownik usunięty
LizzyGleek

Fakt, ocena za wysoka i to o wiele, ale jeśli mam byc szczera to do beztalencia mu daleko. Całkiem dobrze wypadł w roli Pipa w "Wielkich nadziejach", choc mógł bardziej zagrać mimiką. Mimo to nie ma go co skreslać. Póki co czekam na filmy "Romeo i Julia" i Noe", by ocenić go w szerszym repertuarze.

LizzyGleek

Zgadzam się. Co prawda widziałam go w tylko w LOL, ale dla mnie to taki zwykły laluś. Jak go tylko zobaczyłam to od razu pomyślałam że raczej musi być modelem niż aktorem. W LOL był po prostu sztuczny i tyle. No ale przystojny to jest.

LizzyGleek

zanim ocenicie aktora, proponuję obejrzeć więcej niż 1 film z jego udziałem. nie zasługuje na ocenę 1 czy 2. nie ma co prawda wielkiego talentu, ale w Kłopotliwym Chłopaku zagrał przekonująco-kogoś zupełnie przeciwnego od lalusiowatych ról, które potem zaczął przyjmować.

użytkownik usunięty
LizzyGleek

Przedstawicielki płci pięknej wystawiają dziesiątki tylko dlatego, że im się podoba.

LizzyGleek

polecam "Wielkie nadzieje" z jego rolą Pipa - jest ŚWIETNY! ta wersja jest bardzo bliska książce Charlesa Dickensa, a Douglas robi wrażenie!

LizzyGleek

Chłopak ładniutki, nawet nie przystojny, ale jest chyba modelem. Co do gry aktorskiej to w "LOL" zagrał ... całkiem znośnie jak na poziom tego filmu. W "Romeo i Julii" był lepszy niż w "LOL" ale też jakoś nie porywający :D
"Noe" jeszcze nie oglądałam ale mam zamiar bo gra tam Lerman :D

asddfg

Przystojny. Z ,,ładnością '' to rzecz gustu. Nie zgadzam się. Zapowiada się dobrze jako aktor.