Jest przystojny i ma bardzo ładną twarz a mimo to nie jest takim drewniakiem jak Hayden
Christensen albo Orlando Bloom. Ma potencjał co potwierdzają jego role i coraz
poważniejsze angaże filmowe. Jak na 19 lat to chłopak bardzo szybko zyskał sukces bo
zagrać od razu Boy'a Georg'a i w ekranizacji BBC to duży plus.
Orlando Bloom to drewno??? Gdzie??? Może trochę jako Legolas ale tu akurat trafił na taką do zagrania postać a nie inną, ale w życiu się nie zgodzę, że mimo urody jest drewnem. Nie przesadzajmy, bo są 100 razy gorsze przypadki...
Drewnem jest Hayden Christensen a Bloom taki sobie. Ten drugi z tego co pamiętam szkolił się w jakiejś szkółce aktorskiej. A wracając do tematu to Douglas jest fajny. ładny, przystojny chłopak. Podoba mi się jego gra. Widziałam go w LOL i tym filmie o Georgu i jak na dwa filmy to ma naprawdę potencjał.
Cóż, na pewno kiedyś obejrzę LOL bo niestety nie widziałam go w żadnym więc nie oceniam. Do Blooma nic nie mam, a Christensen - no nie wiem, pamiętam go z "Przebudzenia" i "Jumpera" ale nie mogę nic powiedziec o nim bo ledwo pamiętam jak grał. Co do Douglasa to jestem bardzo ciekawa jak wypadnie jako Romeo :-)