Drew BarrymoreI

Drew Blyth Barrymore

7,7
19 256 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Drew Barrymore

Jedynie co lubię w Drew to jej wiecznie roześmiana buzia, ale jeśli mam ją oceniać jako aktorkę to wypada bardzo słabiutko, w każdym filmie gra tak samo, tworząc obraz rozchichotaneji trochę rostrzepanej blondyneczki. Trudno też ukryć fakt, że swoją "sławę" zawdzięcza głównie skandalom które towarzyszyły jej od najmłodszych lat(brała narkotyki w wieku 14lat) i krągłemu ciałku, które z chęcią pokazuje bez okrycia w filmach. Męską część widowni(w tym mnie)pociągają takie sceny, ale to co prezentuje sobą Drew to zdecydowanie za mało na ocenę 7,95/10.
Moja ocena 5/10 - potrafi rozbawić ale rozchichotane blond dzieweczki na dłuższą metę są po prostu męczące ;)

zonk_2

Nie wiem, w którym filmie gra 'rozchichotaną blondyneczkę' i nie wiem, w którym 'pokazuje ciałko bez okrycia' (aniołki charliego? tego wymagała rola..). Jeśli obejrzałeś tylko 2 komedia z nią to się nie dziwię, ale zanim się wypowie na czyjś temat, to trzeba się lepiej zapoznać z tej osoby filmografią. Proponuję obejrzeć np. 'Boys on side' , 'Poison Ivy' (dramaty) lub 'Starsza pani musi zniknąć' (czarna komedia).
Wyreżyserowała też film, więc myślę, że nazywanie jej 'rozchichotaną blond dzieweczką' jest co najmniej obraźliwe.