za dystans jaki ma do swojej osoby poza tym potrafi niezłe grać nie żaden tam tępy
mięśniak świetny facet no i jest na czym oko zawiesić :)
Ja również bardzo go polubiłam po obejrzeniu Króla Skorpiona,w innych rolach również mnie nie zawiódł. Uważam, że to dobry aktor, świetnie sprawdza się w rolach komediowych np. Plan gry.
Zgadzam się w całości z twoją wypowiedzią, również uwielbiam Dwayn'a szczególnie w rolach komediowych-zawsze się wtedy uśmieje a o to przecież chodzi :-)
zgadza sie,jednak brakuje mi sensacji z nim,bo do tego by sie najbardziej nadał,np.z podniesionym czołem był swietny powinnien zrobic cos podobnego.
No to jest majster, Walczy świetnie a że tak się wyrażę z Stylem gry aktorskiej zrobił na mnie wrażenie, nie przypuszczałbym że fighter może zostać aktorek, Bardzo dobrym aktorem
nom wiadomo rock jak cos robi to porzadnie,steve austin tez wrestler w filmach tez sie sprawdza jak dla mnie,choc on gra w budzetówkach.
Zostałem zmuszony zobaczyć z nim jakiś film :D dzięki :) Damianho to my się wzorujemy na takich masorzach :) ,, JAk coś robić to porządnie" :D
Masz Rację :) Ale pamiętaj nikt nie będzie Dla Ciebie najlepszym wzorem jak Ty Sam :D Takie moje powiedzonko :)