Dwayne JohnsonI

Dwayne Douglas Johnson

7,8
59 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dwayne Johnson

za dystans jaki ma do swojej osoby poza tym potrafi niezłe grać nie żaden tam tępy
mięśniak świetny facet no i jest na czym oko zawiesić :)

Marcia1246

Ja również bardzo go polubiłam po obejrzeniu Króla Skorpiona,w innych rolach również mnie nie zawiódł. Uważam, że to dobry aktor, świetnie sprawdza się w rolach komediowych np. Plan gry.

Marcia1246

Zgadzam się w całości z twoją wypowiedzią, również uwielbiam Dwayn'a szczególnie w rolach komediowych-zawsze się wtedy uśmieje a o to przecież chodzi :-)

Marcia1246

zgadza sie,jednak brakuje mi sensacji z nim,bo do tego by sie najbardziej nadał,np.z podniesionym czołem był swietny powinnien zrobic cos podobnego.

damianho15

No to jest majster, Walczy świetnie a że tak się wyrażę z Stylem gry aktorskiej zrobił na mnie wrażenie, nie przypuszczałbym że fighter może zostać aktorek, Bardzo dobrym aktorem

KudlatyZabijaka

no wiesz wkoncu wrestler musi sie znac troche na aktorstwie.

damianho15

Masz rację :) ale wiesz jak jest, byle kto nie da rady tak zagrać ;) chłopak coś potrafi noo :)

KudlatyZabijaka

nom wiadomo rock jak cos robi to porzadnie,steve austin tez wrestler w filmach tez sie sprawdza jak dla mnie,choc on gra w budzetówkach.

damianho15

Zostałem zmuszony zobaczyć z nim jakiś film :D dzięki :) Damianho to my się wzorujemy na takich masorzach :) ,, JAk coś robić to porządnie" :D

KudlatyZabijaka

ja sie tego nie wstydze,austin i rock to swietni goscie,uwielbiam ich,nic tylko sie wzorowac

damianho15

Masz Rację :) Ale pamiętaj nikt nie będzie Dla Ciebie najlepszym wzorem jak Ty Sam :D Takie moje powiedzonko :)

damianho15

Spoko gościu jest

giovanni50

Zajebisty koleś , rzeczywiście za ten dystans do siebie ma plus fajnie się go ogląda w filmach :D i nie tylko :P WWE