Myślę, że dobry z niego będzie Eragon, poodbnie sobie wyobrażałam tę postać, a na dodatek Edward jest ładny :D
Rzeczywiście ładny z niego chłopiec:D Chociaż kolor włosów i oczu jest nie taki, jak Eragona. Ale czy wybór Speleersa do tej roli był dobry, zobaczymy w grudniu. Nie wytrzymam do premiery !!!!!!:(
Och ja też nie wytrzymam do grudnia. Jest dopiero styczeń, a ja już nie mogę sie doczekać!! Co do Edwarda, to nie mam najmniejszych wątpliwości. Wierzę, że uda mu się znakomicie zagrać. Teraz, czytając książki widzę jego, zamiast tego, którego sobie kiedyś wyobrażałam ;)
pozdrawiam
Z wyglądu w ogóle nie pasuje, wolałabym jednak, żeby Eragon miał ciemne włosy i oczy. A co do jego gry, to nie wiem, zobaczymy, bo doświadczenia żadnego nie ma. Może nie będzie źle. Całe szczęście, że w filmie zagrają też tacy świetni aktorzy, jak Irons, Malkovich, Hounsou i Carlyle, zawsze mogą uratować film jak ci młodzi się nie spiszą. Na pewno Durza będzie super. Swoją drogą Brom też chyba nie powinien wyglądać tak, jak będzie wyglądał w filmie. Prawie żadna postać nie będzie taka, jak w książce. Ale to nie znaczy, że film będzie zły.
Jest rzeczywiście ładny, a jak zagra, to okaże się w grudniu. Prawdę mówiąc to trochę mu współczuje, bo jeśli zdobędzie taką popularność jak Daniel Radcliffe, to "wierne fanki" będą walić drzwiami i oknami ;-)
Też się zgadzam z tym, że jest ładny. Na początku byłam zawiedziona, że jest blondynem, ale jak zobaczylam go w tym reportarzu to bardzo szybko zmieniłam o nim zdanie :D No nie doczek si etej premiery !! :D
Oglądalam zwiatun! uwazam, że pasuje do tej roli, ma bardzo fajny głos i jego wygląd pasuje! Poszujakcie sobie fotki z filmu-exstra!
No właśnie, ta aktorka co gra Aryę bardzo nie pasuje do filmu. Byłoby dobrze żeby miała czarne włosy a nie blond:(
Pozdrawiam:)
Wiesz, w gruncie rzeczy Sienna Guillory jest bardzo ładna. Widzieliście ją w filmie Resident Evil 2? Była świetna!!! I w RE2 miała czarne włosy!!!! Powinni też tak zrobić w Eragonie, tylko je troche przedłużyć! Ma poza tym wąskie usta, nos, co od razu nasuwa się na elfa. Ja od dziecka tak sobie wyobrażałam elfy. Tlko te włosy, gdyby je przefarbowali... Byłaby całkiem, całkiem!!!