Ed Westwick

Edward Jack Peter Westwick

8,7
5 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Westwick

Nie wiem co dziewczyny w nim widzą. On ma urodę pospolitego buraka. Jak widzę tę jego mordę, to mnie aż ciarki przechodzą i mam odruchy wymiotne. A teraz jeszcze on tak wysoko w top 100. Świat schodzi na psy.
http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090311/300.westwick.ed.lc.031 109.jpg

kreatyna777

Oblech jakich mało. Założę się, że ten laluś dziś dostanie w prezencie tyle jedynek, że do jutra wypadnie z top 100. Jedynkowicze mobilizacja!

anastazja678

Trzeba być jednak debilem :D

Uzalezniona

same jesteście debilki !! Chuck jest śliczny nawet jak dłubie w nosie!! haha

air_walker

a wy się pewnie jaracie Patinsonem HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

użytkownik usunięty
air_walker

to, że uważasz go za brydala to twoja subiektywna ocena. piękno to pojęcie względne ;)

użytkownik usunięty

*brzydala

<za krótki> <za krótki> <za krótki> <za krótki>

kazdy ma swoj gust, faktycznie na tym zdjeciu niewyglada korzystnie ale jego zaleta jest spojrzenie kto oglada plotkare powinien wiedziec o co chodzi. Nie trzeba byc lalusiem slicznym jak laleczka zeby miec to cos on to ma.

paqulinka

No cóż, każdego aktora da się złapać w takiej sytuacji. ;) A Ed ma w sobie coś takiego... To jest po prostu facet, który wygląda jak facet. Jest męski po prostu. To nie jest kolejny Zac Efron czy inny Joe Jonas, czy jak on się tam nazywa, więc dziewczynki się nim nie zachwycają. Zresztą, o gustach się nie dyskutuje, jednemu Ed się może nie podobać, a dla kogoś innego, tak jak dla mnie, może być ideałem męskiego piękna. A w każdym razie jego szczęka. I akcent. :D

użytkownik usunięty
air_walker

No i Ed się przynajmniej myje xD
i piękno to pojęcie wzgledne i o gustach sie nie dyskutuje ;p
A kto oglada Gossip Girl to wie o co chodzi :) Jak dla mnie to idealnie pasuje do roli Chucka i gra doskonale. Więc w top 100 chodzi także o umiejętności.

kreatyna777

fakt - ma fałszywą twarz, do roli Charlesa nadaje sie idealnie, ale jak ktoś napisał ma "to coś" co widać w Plotkarze :>

kreatyna777

oh przestań. podpisuje się pod innymi przedmówcami. ma to coś. jest męski, arogancki i chłodny - dziewczyny to lubią. myślę ze jak na aktora, jest co najmniej nie typowej urody. i bardzo bardzo liczy mu się to na plus

paula1990

Zgadzam się. Dla mnie on nie jest ideałem piękna itp. itd. Dokładnie kto go widział w gossip girl zmieni zdanie. Tu nie chodzi o jego wygląd ale o jego charakter ; D

kreatyna777

on jest męski nie wydaje mi się, czytałam już dawno plotkare ale jakos inaczej wyobrazałam sobie aktora który mógłby zagrać w serialu...

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ale weź pod uwagę że serial jest zupełnie inny niż książka :)

kreatyna777

widzę, że masz małe doświadczenie z internetem, a szczególnie w sprawach międzynarodowych stron i blogów. http://fc07.deviantart.net/fs39/f/2008/324/f/a/Chuck_and_Blair_3_words_by_atomic seasoning.jpg Tu Ed wygląda na całkiem przystojnego nie zaprzeczę, ale mało jest dziewczyn które nie 'jarały' się tym zdjęciem http://kiinem.deviantart.com/art/Ed-Westwick-140188712 Dziękuje za uwagę. Na przyszłość pomyśl zanim dodasz kolejny głupi wątek.

tae

na początku wydawał mi się taki nie bardzo, ale po tylu odcinkach gossip girl - kocham go :) nie jest najpiękniejszy, ale ma to coś, co robi z niego jednego z najbardziej pociągających facetów na świecie. ma cudowny głos, spojrzenie i te jego ruchy... :P ubóstwiam

jenevif

Na poczatku uważałam, że jest paskudny, ale po kilku odcinkach plotkary się do niego przekonałam. prawda- może nie jest jakiś śliczny, ale ma w sobie coś.

Claairee

Ed jest moim ulubionym aktorem w plotkarze ;p każdy ma swój gust ale według mnie Ed jest baardzo przystojny.. w serialu jest najbardziej męską według mnie postać :P nie dlatego że ma różnego rodzaju przygody z każda laską ale poprostu jest męski :P nie zachowuje sie jak dziecko w porównaniu z "Danem" czy "Nitem". nie dość że jest nie ziemsko przystojny to w dodatku jest świetnym aktorem :P według mnie ten wątek jest bezmyślny :)

kreatyna777

Ogarnij się dziecko zanim napiszesz o kimś że ma mordę pospolitego buraka!
Jak tu ktoś wspomniał, nie wszystkim dziewczynom podobają się wycyckane i przylizane lalusie, typu zac efron.. ;)
On jest mega męski, po prostu męski,a w oczach ma coś niesamowitego, za takim to na koniec świata i jeszcze dalej! :D

kreatyna777

Czasami oglądam plotkarę i on dużo wnosi do tego serialu
Ale tak jako facet nie podoba mi się . Chodź każdy ma inny gust .! ;)

kreatyna777

Też tak sądzę :P
Nie jaram się Patinsonem. Nie jaram się Taylorem, ani żadnym Biberem!!!!!
Jaram się naszym polskim aktorem :P

kreatyna777

ON JEST ŚWIETNY. JEST TAKI INNY I UWIELBIAM GO ZA TOO <3