Ed Westwick

Edward Jack Peter Westwick

8,7
5 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Westwick

Co to jakies byle co robi na 5. miejscu wśród aktorów ??? Jakoś tego nie rozumiem !!!!!!!!!!!

maly_boniu

Bo przekroczył bariere 1000 głosów, nie chodzi o to że go bronie bo sam nie widziałem z nim nic ale kurwa po raz setny tłumacze dla setnego głomba który zakłada taki sam temat że tak jest jeśli aktor przekracza 1000 głosów, za pare dni może być poniżej setki. Zrozumiano czy za jakiś czas znowu znajdę ten sam pojebany temat osoby która jakimś cudem tego nie rozumie.

maly_boniu

Ja także byłam szczerze zdumiona. Ed przed Deppem, Hanksem? Coś nie halo. Może i dobrze zagrał w Plotkarze, ale dajcie spokój. Jego filmografia jest żałośnie krótka, a po jednym serialiku bycie w TOP10 to przesada.

maly_boniu

też się właśnie zastanawiałam, ale teraz już wiem. oby spadł jak najniżej. i w ogóle kto to jest?

panello

Myślałem, że spadnę z krzesła jak zobaczyłem top aktorzy #5 heh

maly_boniu

dobra dobra... cała sytuacja wyjaśniona, zaraz pare osób wpadnie na pomysł żeby 1 dać i zejdzie w rankingu.
Prawdą jest, że ustawiony obecnie za wysoko Ed jest pewnie oceniany tylko pod kątem plotkary, ale muszę przyznać, że grał w niej świetnie. Mimo to, jeśli oceniacie artystę radzę zgłebić się w inne role, nie tylko jedną, te najsławniejszą. Jeśli słuchamy muzyki to chyba nie powinno sie oceniać muzyka po jednej piosence?

xoxo

cherrylady

Nie żebym miała coś do niego, ale to trochę przesada, żeby wyprzedził jednym filmem innych naprawdę wspaniałych aktorów jak np. Depp. Uważam, że jest to dziwne, ale i tak się cieszę, że nie ma na szczycie Robercika P. ;p

w_michura

Zgadzam się. Może i nie jest jakoś wybitnie przystojny i raczej mi też nie pasuje na 5 miejsce ale według nie w Plotkarze zagrał bardzo dobrze nie wyobrażam sobie innego aktora, który dostałby tę rolę. Całe szczęście nie ma tam Pattinsona.

xoxo