No właśnie co?!To pytanie do dziewczyn(może jakić chłopak też się znajdzie);).Co chciałybyście z nim zrobić?Ja to poszłabym z nim do ...łóżka.Tak.Ma wszystko,jest rewelacyjny i taki seksowny.Nawet gdy dłubie w nosie.Kocham go,no i jego spojrzenie i akcent.Kto ogląda Plotkare ten wie o czym mówię.To pytanie skierowane raczej do tych,którzy go doceniaja i lubią.Czekam...na opinie.
Hehe ;) Tak, Ed jest świetny! Pod kazdym wzgledem! Ja kocham nawet te jego wloski na klacie ;))) Jest tez swietnym aktorem, poniewaz slyszalam go w programach, gdzie przeprowadzali z nim wywiady, i miał inny akcent niz w GG ;))) Masz racje, Jego spojrzenie po prostu powala na kolana!
Pozdrawiam kazda jego fanke no i fanów jego gry aktorskiej ;)))
Z takim kolesiem to... wszystko :D
Uwielbiam go. Jego spojrzenie jest piorunujące! Ja chcę takiego w realu hehe :):)
ach... Ed :). w PLOTKARZE jest boski, jego spojrzenie, głos, wygląd. Po prostu facet idealny ;D
tak moje poprzedniczki w tym poście - zrobiłabym z nim i dla niego wszystko ;D takiemu facetowi po prostu się nie odmawia xD
Cóż facet jest świetny...Sexowny głos i spojrzenie, które zwala mnie z nóg...och ja też wiele bym z nim rzeczy robiła...;*
haha "poszłabym z nim do łóżka nawet jakby dłubał w nosie", świetny tekst xd ale zgadzam się ;d aktor przystojny, ale niepotrzebnie go oszpecają w "Plotkarze" te ulizane, tłuste od żelu włosy, szelki i szlafroczki, to jest koszmar! a do tego wbrew pozorom gra w tym serialu chyba jedyną myślącą osobę ;d
Trzeba przyznać, że facet ma coś w sobie... Szczególnie ten głos ;-) Na pewno dużo bym zrobiła, żeby przemówił do mnie w taki sposób jak to robi w Plotkarze. No i te włosy na klacie, jak dla mnie to tylko dodaje mu pazura ;> Jedyna wada jaką u niego widzę, to jedynie niski wzrost... ale nie przeszkadza mu to być bardzo seksownym ;-)
Dokładnie z takim facetem jak on to sama nie wiem od czego bym chciała zacząć ;D
A pamiętam jak zaczełam oglądać ten serial, szczerze go nie nienawidziłam, a teraz nie wyobrażam sobie,żeby serial mógłby się skończyć a Chuck i Blair nie mieli by być razem ;DD
on jest niesamowity!:D dla mnie jest po prostu ideałem. Gdyby był chociaż jeden facet podobny do niego, życie byłoby o wiele łatwiejsze.