Ed Westwick

Edward Jack Peter Westwick

8,7
5 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Westwick
babciastefcia

Trzeba dodac ze ma boski głos:):):):) No i ma nos troszke krzywy ale uroczy:):)

babciastefcia

Mmmm! Jaki przystojny :). Fajnie gra Chucka w GG, chociaż wyobrażałam go sobie trochę inaczej :). Nie ma co, fajny koleś.

Dzasmin

Trzeba przyznać głos ma boski, no i świetnie wyrobił sobie amerykański akcent, w życiu nie pomyślałabym, że jest Brytyjczykiem;P

Dzasmin

jak dla mnie to kawał ciacha z niego. I dzięki niemu polubiłam postać Chucka. Cieszę się, że nie muszę kwestionować jego orientacji seksualnej w serialu, w przeciwieństwie do książki ;)

babciastefcia

Dokładnie.^^
W Gossip Girl jest przecudny, uwielbiam Go. Jego głos, spojrzenia i wszytko.

babciastefcia

Widzę, że nie tylko ja jestem oczarowana jego głosem. No cóż chłopak ma charyzmę i to spojrzenie ;D

paluska_2

Boski chlopak,normalnie ciacho:-)Jako Chuck jest swietny:-)

babciastefcia

Mimo,że Nate jest przystojniejszy w Plotkarze, to Chuck mi sie strasznie podoba,boski...Ten jego wredny charakterek i uśmieszek :P:*

babciastefcia

Mmmm...11/10 za to spojrzenie..... C I love U !

babciastefcia

tak, jest boski
zwłaszcza jego głos i spojrzenie
aż mnie dreszcze przechodzą :P
świetnie gra w gossip girl i pięknie śpiewa w zespole
pozdrawiam :)

Kaffik

Zgadzam się z Wami wszystkimi w 100% !!! ;)

Ania88

A kto by się nie zgodził :P
Kocham jego głos. Cudownie pasuje do Chuck'a w GossG :)

dusia4400

Najlepszy:D Wszystko chyba już było powiedziane:D Ideał:P Tylko niestety czasami się garbi... Ale to taki maleńki minusik:D Ale Chuck nabrał takiego charakteru dzięki niemu:D

babciastefcia

Pasuje do roli, opisu z książki itd. Jednak mnie nie spasował. Kwestia gustu :)

japierdacze

mega sexy ;D

ahh ten głoss
i "i'm chuck bass" <3

babciastefcia

uwielbiam brytyjczyków i ich akcent :)

oluskaa

Tak... a tego szczególnie :P
Jest rewelacyjny. Gdy gra Chucka, to mogę patrzeć i patrzeć...

eSKa

dokładnie! ;)
jest tak straszliwie słodki, że żałuję, że sama nie znam takiego Chucka :) słodki drań - to dobre określenie.
kurcze, wiele osób mówi, że nie jest on przystojny. ja osobiście wolę go niż jakiegoś wymoczka Efrona. ma w sobie to coś, co mnie totalnie hipnotyzuje i przyciąga :) już nie mogę doczekać się 'S.Darko' :D

oluskaa

jest cudoooowny <33 uwielbiam go! w gg jest REWELACYJNY.

babciastefcia

BOSKI !
REWELACYJNY!
SŁODKI!
CUDOWNY!

Chukuś :D

Panna_Filmowa

Wiadomo jak Chuck gra to oznacza ze bedzie się coś dziać. Jest uroczy i taki łobuzerski.
"Kobiety kochają łobuzów" A po drugie ma cudowny niski glos .

Maxim122

boże, i jego cudny angielski akcent.
uwielbiam facetów z wysp :))

babciastefcia

Ed w roli Chucka jest świetny-żaden aktor nie zagrałby lepiej w tej roli. I ten jego seksi głosik-wymiękam....

babciastefcia

Szczerze to on jako jedyny w tym serialu najbardziej przykuwa moją uwagę, jest po prostu taki inny :P
Bardzo podoba mi się jego gra aktorska, nie potrafię sobie wyobrazić innego aktora w roli Chucka. Jego styl ubierania, zachowanie, niezwykle seksowne spojrzenie i ten głos.... ehh... zawsze miałam słabość do takich typków ;)

babciastefcia

Jest boski,nic bym w nim nie zmieniła.no a jego głos...?!
MARZENIE:)