po pierwsze ha mam cos z nim wspolnego a właściwie chodzi o date urodzin;]
ale do rzeczy: od niedawana zaczęłam oglądać Plotkare dosłownie jakiś tydzien:D (wiem
powalajacy wynik, na swoja obrone mam to ze juz raz podchodzilam do tego serialiku, ale
nie wyszlo;/) i tak patrze patrze nie ma na kim oka zawiesic(prócz tej ładnej dziewczyny z
ciemnymi włoskami;). Chodzi oczywiście o męską załogę serialu nikt mnie nie powalił. Po
moim ulubionym "Życiu na fali" nie znalazłam nikogo na miarę Setha:(
Jednak tak szybko się nie poddałam;] Wpisałam Ed Westwick w wyszukiwarkę i o mało nie
omdlałam;] Nie jest tak wysoki jak Seth Cohen z Zycia na fali ale i tak skradł mi serce;] Co
on tak nieciekawie wygląda w tej Plokarze?? Albo delikatniej co to za specyficzna stylizacja,
że nie zauważyłam, że ten facet jest świetny??? Przecież to w przypadku kobiet jest tak, że
nadmierna stylizacja może zaszkodzić ale jak przestylizować faceta??:D W razie jak kogos
uraziłam to przepraszam. Mi jego stylizacja jakoś nie leży. A pytanie do znawców tego
serialu. Czy on kiedyś będzie wyglądał nieco inaczej?? Bardziej naturalnie?:D
Hej.jesli ogladasz 1 sezon to tak,masz racje tam wyglada tak chłopięco:) potem bedzie inaczej,lepiej;)ja juz obejrzalam wszystkie sezony,lekki serial,fajnie sie oglada i sledzi ich losy;) pozdrawiam.
o ile lepiej??:) bedzie tak wygladał jak w życiu prywatnym czy nadal będą wierni kombinowaniu jego image??
będzie, będzie - nie martw się ;) co prawda z ekstrawaganckiego elegancika nie zrobią z niego boho luzaka, ale wszystko zacznie zmierzać ku lepszemu ;) skończy z czerwonymi garniturami i mokasynami w zielone kropki, a scenografowie pozbędą się także tej koszmarnej ulizanej fryzury z jego głowy, więc będzie na czym zawiesić oko :)
tak tak głownie ta fryzura jest koszmarna;/ wrr jakby miał problemy z łojotokiem głowy do tego stopnia, że makeupistki nie wiedziały co z tym zrobić i zaczesywały włosy do tyłu jak leci i po robocie...
generalnie styl Chucka Bassa nie pozwala na wydobycie pełnego potencjału z Eda, ale i tak jest najbardziej magnetyczną postacią w serialu ;) tu masz namiastkę Chucka z 4 sezonu, o ile nie przeszkadza Ci parę spoilerów ;p
http://www.youtube.com/watch?v=7xRipkgn_Us
(dla dobra publicznego zawsze można udawać, że się nie rozumie po angielsku ;p)
okej paczemm;] nie szkodzi. Jak oglądałam życie na fali to na poczataku sie wzbranialam a potem spokojnie zarzucilam wikipedie i przeczytalam baaardzo dokladnie co sie wydarzy w kazdej serii:)
noo, dokłądnie to samo zrobiłam w przypadku "90210". nawet ang wiki przeczytałam, bo mi było mało spoilerów na polskich forach ;p
oglądasz teraz "plotkarę" na tvn'ie?
hehe:) ale wiesz ja wcale sie nie mogę przekonać do tego serialu;/ jakoś tak oglądam oglądam, ale wielkiej fascynacji nie ma z mojej strony;( a ludzie go chwalą i to baardzo