W "Terminatorze 2" był świetnym łobuzem. I bardzo dobrym aktorem. Niestety, czas szybko leci i dziś nie ma już śladu po tym rozbrajającym dzieciaku. Więcej filmów z nim nie znam, więc nie potrafię ocenić czy jest teraz równie dobry.
Rozbrajający to on był i jest ;)) Musiał dorosnąć jak każdy. I przyznam że wyrósł na całkiem dorodną sztukę ;) Filmach gra genialnie i mam nadzieje ża tak mu zostanie :)
Przychylam sie do moich poprzedniczek:):)ale dwa fakty z jego zycia mnie denerwuja:ze zaraz po nagraniu T2 zaczol brac narkotyki:(:(ale dobrze ze juz przestal:) a drugi fakt jest taki ze ma narzeczona:(:(:[niejaką,BRZYDK Ą:Natasha Lyonne :(;( ]
Popieram nie jest najładniejsza ale to dobrze świadczy o Furlongu, przynajmniej nie ma Barbie ;) Widocznie nie uroda mu w głowie =]
http://www.actressarchives.com/display.php?g=natasha&img=lyonne008.jpg [www.actressarchives.com ...]
Przecież nie wygląd jest najważniejszy :P Widocznie ma fajny charakter, a to dobrze o nim świadczy...że nie jest pusty. Bardziej by mnie wnerwiło gdyby miał jakąś "różową lady".
Jeśli już mowa o różowych lady... Czytałam ostatnio w "Gali" artykuł o Paris Hilton. Wymieniono w nim kilku z jej byłych facetów. Był wśród nich Eddie... Hmmm... Może ktoś sobie to wyssał z palca, ale jeśli nie to mam nadzieję, że Eddie był wtedy pijany czy coś.
Furlong to dobry aktor:
Widziałem go w 6 filmach:
"Mała Odessa"
"Smętarz dla zwierzaków 2"
"Terminator 2"
"Więzień nienawiści"
"Elektroniczna ruletka"
"Gniazdo Os"
Bardzo go lubię jako aktora, bo po prostu dość dobrze gra. Swój wielki talent pokazał w "Więźniu nienawiści" i w "Terminatorze 2" też był bardzo dobry. Niestety od czasu "Gniazda Os" z 2000 roku nie obejrzałem żadnego filmu z jego udziałem. Ed, czekamy na twój Come Back.
Moze mial przeczucie,ze terminator 3 moze byc klapa ,wiec nie zaryzykowal,napewno to nie przez dragi
Moze mial przeczucie,ze terminator 3 moze byc klapa ,wiec nie zaryzykowal,napewno to nie przez dragi
Dlaczego tak uważasz? Ja gdziekolwiek szukałam informacji na ten temat to zawsze odpowiedź była podobna: z aktorem trudno się współpracuje, nie jest dyspozycyjny itd. spowodowane jest problemami z alkoholem lub/i narkotykami.
aktore świetnym to on jest najlepiej zagrał moim zdaniem w:
"Smętarzu dla zwierzaków"
i "Terminatorze 2".
Ja zdania nie zmienię i uważam że moja siostra ma rację mówiąc że on jest aktorem THE BEST. (ona uważa że jast przystojny ale ja tam się nie znam :-)