A już myślałam, że będę musiała czatować na Conana w przyszłym tygodniu na nbc! Całe szczęście en.net (tym razem okazał się lepszy od en.org) ma dla nas clip z wywiadu! Co prawda już zdążyłam gdzie indziej przeczytac o jego wypadku na planie Painted Veil, ale koniecznie trzeba zobaczyć jak o tym opowiada, a zwłaszcza o wizycie u lekarza. No i oczywiście jest też fragment DITV, hehe, gdybym go zobaczyła, tez bym najpierw zapytała o to samo, co Evan: "Are you for real?"...
http://edwardnorton.net/index.php?subaction=showcomments&id=1147078768&archive=& start_from=&ucat=4& [edwardnorton.net/index....]
Dobra, obejrzałam w domku na spokojnie:
Fajnie wiedziec, że ma licencję pilota. I ciekawa sprawa, że wymienia Valley jako jeden ze swoich ulubionych filmów, w których zagrał.
Poza tym: ale on jest wyciszony i powściągliwy. Zawsze się zastanawiałam czy się tak na co dzień zachowuje.
A nam chyba przyjdzie czekać do przyszłego roku, żeby się przekonać, czy wypadek rzeczywiście pomógł mu w utrzymaniu sztywnej postawy angielskiego doktorka.