Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Piszcie swoje opinie na zadane pytanie.
Moim zdanie odpowiedź brzmi NIE.

Madzik_22

Jeżeli chodzi o mnie to uważam że TAK jestprzystojny

Madzik_22

hmmm.. a co znaczy być przystojnym?? sądzę ,że każdy inaczej patrzy na to słowo...i jego znaczenie... A co do Edwarda to moim zdaniem ma cholernie sexowny głos..., uwydatnione kości policzkowe , ciekawa budowę twarzy itp. a szczególnie intryguje mnie jego spojrzenie . Czyli myślę ,że jest przystojny...

Madzik_22

tak tak tak tak! Norton jest meeeeeeega! kocham cię edwardzie n. :D

hematophobia

on jest po prostu cholernie pociągający... zarówno sposób jego gry, jak i wygląd ;p

Madzik_22

ja mam pytanie - czy nie uważacie że ma podobny głos do Anthony'ego
Hopkinsa z lat młodości? (np. z takiego Człowieka słonia)

Madzik_22

mnie się nie podobają typowi 'przystojniacy', dla mnie jego wygląd + inteligencja + talent sprawiają, że jest najatrakcyjniejszym facetem na świecie

Skylar91

zgadzam się.

Madzik_22

TAAAAAK!!!! kocham go jest boski!!! ma piękny nos! i ma cos trakiego w sobie mmmmmm ^^

użytkownik usunięty
Madzik_22

Jest przystojny. Im jest starszy tym jest przystojniejszy, za młodu mi się nie podobał:)

Madzik_22

Ja uważam, że jest i to bardzo.. I do tego ten głos...
Dla wszystkich fanów/fanek - 5 ulubionych filmów Nortona http://www.youtube.com/watch?v=fHcMT9-16UI
Oraz Norton na codzień http://www.youtube.com/watch?v=MqhZ0Mek0mY

Madzik_22

Ed? Ed był przystojny od debiutu filmowego (od tego, z którego go można skojarzyć, czyli rok o ile sie nie myle... 96) do 2002. I oczywiście teraz, jeżeli nie jest zarośnięty. Nie trawię jego zarostu... :/

Madzik_22

Przeciętny.

użytkownik usunięty
xEvey

Mi osobiście bardzo się podoba i lubię go, jako aktora. Za to ni cholery nie podoba mi się Brad Pitt czy Colin Farrell.

Madzik_22

żartujesz?
TAK.

Madzik_22

nie jest klasycznie piękny, ale ma w sobie coś, co przyciąga. jego głos powala :) ja go uwielbiam i uważam, że TAK - jest przystojny

Madzik_22

Bardzo męski. Uwielbiam go,jednak jest troszkę niedoceniony. :)

Madzik_22

Jeśli dana rola z aktora może wydobyć wyrazistość, charakter, ukształtować jakąś cechę... To i rola może pokazać, go z tej... :) Atrakcyjnej strony. Nie odpowiem, czy jest jest przystojny, czy nie. Osobiście go nigdy nie poznałam, :) a z przyjemnością przyglądam się mu na filmach z jego udziałem. Gdybym mijała się z nim na ulicy, na pewno jak w dobrym romansidle, odwróciłam się za nim uśmiechając się nieśmiało, bo chciałabym popatrzeć mu w oczy wsłuchując się w jego osobowość.

Madzik_22

Klasycznym amantem może i nie jest, ale powiedziałabym, że ma "to coś". Na pewno jest niesamowitym aktorem.
Tak czy inaczej- z łóżka bym go nie wyrzuciła, heh. ;>

użytkownik usunięty
Mamba667

Yes:D

Madzik_22

Czy on jest przystojny? Pytanie proste i krótkie więc odpowiedź też taka będzie: (moim zdaniem) jest przystojny.

Madzik_22

Jest przystojny! Ma w sobie coś, co działa na kobiety. Nie ma co gadać, jest mega :)

Madzik_22

Nie wiem, czy jest przystojny. Wiem, że mi się cholernie podoba. Sprawdziłam nawet, dlaczego: to jest coś, co ma w oczach.
Ale nie na zdjęciach, tylko na filmie, w żywym spojrzeniu. Aaaaaaach.....

Madzik_22

Ma to coś.

Madzik_22

On nie jest typowym przystojniakiem, ale ma w sobie to coś co przyciąga. Ja go uwielbiam, pociąga mnie o wiele bardziej niż Brad Pitt i cała reszta "najseksowniejszych mężczyzn Hollywood":)