Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Sobota 14 marzec. Polsat godz. 22.30
Kto nie widział niech nie przegapi... !!!

użytkownik usunięty
AnnBennington

szkoda ze na polsacie, pewnie bedzie trwal do 1... 40 minut reklam moze naprawde zniechecic. Ale warto byc wytrwalym;)

warto ścierpieć reklamy i obejrzeć taki świetny film

użytkownik usunięty
Dawidek_3

A ja wam mówie że nie warto ponieważ lektor jest do dupy :) Ale jak kto woli, tak czy siak oglądne bo film arcydzieło.

...przecież na polsacie film jest tylko dodatkiem do reklam i do zabawnego prowadzącego studia lotto ;]

angel_of_movies

Polecam tym wszystkim, nie tylko młodym pokoleniom, którzy nie znoszą napisów lub z przyczyn zdrowotnych nie mogą ich czytać :) Ciesze się, że zdecydowali się puścić to w telewizorni. Mogli by częściej dawać tak dobre kino bez powtórek (z tego co wiem film ten na polsacie leciał ostatnio ze 3 lata temu). Nie sądzicie?

użytkownik usunięty
AnnBennington

Lektor był do dupy. Z dwugodzinnego filmu zrobil sie trzygodzinny za sprawa licznych reklam. Ale wytrwalam:P

AnnBennington

obejrzałam po raz pierwszy i naprawdę warto, tak mi się podobał ze nawet nie zasnęłam na 15 minutowej reklamie jakiegoś materaca w przerwie ;/

annagiex

Mnie dobił lektor. Nie tyle reklamy. Dlaczego? Ponieważ kiedy tłumaczy się dosłownie słowa Narratora można zrozumieć istotę tego filmu, humor wypowiedzi i pewne detale. Zaś lektor psuje to, gdyż jakaś mądra głowa przetłumaczyła tekst spolszczając wszystko zupełnie. Podam przykład. W momencie gdy Norton podróżuje samolotami i wypowiada się o miniaturowym życiu. Skiepścili to zupełnie. Nie czułam tego małego życia. Nie zwróciłabym na to uwagi gdybym nie widziała filmu wcześniej. Mimo poprzedniej wypowiedzi stwierdzam jednogłośnie, że oglądanie tak ambitnych produkcji z lektorem psuje kompletnie jego założenia.