Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Uwielbiam go! Najbardziej zapamiętałam go z "Podziemnego kręgu", ale także z "25 godziny". Fajniutki:*

Fresh_lemon

Tez go KOCHAM on jest świetny widziałam pare jego filmów "podziemny krąg","25 godziny","czerwony smok","Włoska robota","Zakazany owoc","rozgrywka".Poprostu był,jest i będzie Boski....powinnien byc przynajmniej w 5 top person...bo jest swietnym aktorem a nie taki pitt go wyprzedza!skandal!

Ula1100

droga Ulu1100, brad pitt nie jest złym aktorem, więc nie ma potrzeby burzyć się o jego miejsce na topliście ;]
a co do edwarda to się zgadzam, aktorem jest świetnym, więc nie rozumiem skąd ten nagły spadek na 14 miejsce.

green_agata

Hej Kwiatku! He dawno Cie nie widzialam :") Jesli chodzi o plytke z Down i n the valley to troche mi sie zycie pogmatwalo i niestety musze poprosic kogo innego niz zazwyczajzeby to przegral, bo ja troche taka nieumiejetna jestem :)
A co do 14 a wlasciwie juz 16 miejsca to wiadomo jak to jest - akcja jakis czas sie udala,ale kolejne nowe osoby weszly sobie i zaglosowaly na tych bardziej popularnych... Zycie - ale ja juz sie nie przejmuje - wazne ze jest w moim sercu :D
Pozdrawiam fanow Edwarda i zapraszam do siebie :)