Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

jaka jest wg was jego NAJ rola :D , prawie wszyscy mowia o "fight club" "americanXstory" itp a ja odkrylem go dzieki "primal fear" (Lęk pierwotny) kto nie widzial niech zobaczy:)) a waszym zdaniem...?? pozdro:D

fuckenwolf

Nic odkrywczego nie napisze. Uwazam że jego najlepiej zagrał w "FC", "American History X" i oczywiście "Lęk Pierwotny". Edward jest genuialnym aktorem i w kżdym filmie wypada świetnie. Dziś np.obejrzałam musical z jego udziałem "Wszyscy mówią:Kocham Cię", zupełnie coś nowego, Ed oczywiście był super. pozdro

lena611

no tak :D jesli nic odkrywczego zapomnialas dodac "Score" z Brando i De Niro :P gdzie oczywiscie najlepiej zagral Edziu :D a ja wlasnie zassalem "Iluzjoniste" z naszym idolem w gl roli ciekawe jak wypadl :) ps: a to romansidlo to to co wlasnie w kinach leci? , szczerze nie lubie romansidel:D ale dla edzia chyba sie przelamie ... :)) pozdro ;]

fuckenwolf

No tak w Rozgrywce też wypadł super;p;p Iluzjonisty niestety nie widziałam, ale postaram się jakoś zdobyć ten film. Ja dziś zakupiłam "Doline Iluzji" jutro sobie obejrze..juz sie nie moge doczekac, ogladales moze??...A teraz w kinach nie leci zaden film z udziałem Edwarda i nic się nie zapowiada żeby jakiklwiek miał premiere w Polsce;/ A "wszyscy mówią kocham cię" to całkiem stary film, niedlugo bedzie lecial na kanale Ale Kino. ...:P:P:P

lena611

"primal..."- doskonaly debiut, "fight club"-przelom, ""american..."-zaskakujace wcielenie,zreszta podobnie jak "smoothy" >>to sie nazywa skrajnosc, "wszyscy mowia kocham Cie"-debiut wokalu :P," Iluzjonista"-Eduardo romantyczny, a czemu nie .. mozna tak wymieniac i wymieniac, kazda rola jest inna, kazda "jakaś" , kazda udana i barwna ( moze poza "ilatlian job" ale to rzecz gustu)
Coż.. bede banalna ale konkretna : FC!!!, tutaj bije na glowe wszytkich, bez niego to by nie wyszlo

pzdr

_marla_

Lena Iluzjonista jest z tego Roq ;] a dom iluzji bede zassysal jakos na dniach:D a ja zapomnialem o 25th hour tez fajny film ;] wogole fajnie by bylo stworzyc jakis fanclub Edzia:D co wy na to??

fuckenwolf

No fakt 25 godzina!! Dzisiaj sobie kupuje, juz wypatrzyłam w Empiku;p;p Ja mam założony blog o Edwardzie niestety mam problemy z muszka od kompa wiec narazie nie moge zaczac go prowadzic. Ale z tym fanclubem to spoko pomysl. ;];]

lena611

hehe kupujesz w empiq:P <brawo> no widze wlasnie ciekawy blog , a co do fanclubu to mysle ze fajny pomysl jakas stronke czy cos zalozyc tylko niewiem jak sie zabrac... moze masz chec pomoc:> :) pzdr ;]

fuckenwolf

a z tymi premierami jak ktos tam wspomniał to nie jest tak ze sie nic nie zanosi ^^ bo sie zanosi: 30 marca Iluzjonista wreszcie i 11 maja z tego co pamietam malowany welon ;) pozdro

daze

Masz racje! Ale super, beda grac film z Edwardem w kinnach;p

lena611

ja Iluzjoniste juz mam:P obejrzany i 8/10 jak na moje ,a z premiera Brooklyna nie moge sie doczekac:( ciekawe jak wyjdzie mu ta rola czy fenomenalnie jak zawsze? czy wprost cudownie :D tak sobie mysle zeby przeczytac najpierw ksiazke ;] czytal ktos moze?

fuckenwolf

film "25 godzina" - własnie dzieki niemu uwazam go za jednego z najlepszych aktorów:)

Fenix_2

ea tak z innej beczki , nie uwazacie ze jakies przekrety tu sa ;/ mam na mysli top 100 , lisa kurdow na 11 msc byla 2;/ nic do niej niemam no ale , albo ten z prisonow na 20;/ 6,9 msc tych lasek wogole nie kojarze ;/ co a Edziu spadl:( i takie "aktorzyny" sa przed nim ;/ cos mi tu smierdzi

fuckenwolf

Całkiem niedawno Edward był na 14 miejscu, nawet 2 dni temu bodajze na 23 a teraz jest na 28!!!!!!!!! To chore, cały czas spada;/;/

fuckenwolf

Ciężko wybrać. "Lęk pierwotny", "25 godzina" i "American History X" to najlepsze role Eda. Wszystkie 3 zupełnie się od siebie różnią ,dlatego pozostane przy ich wyborze i tyle.