Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 232 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Czy wy widzieliscie ten komunikat.....beda AZ 3filmy z Edwardem!! Niestety 25godzina o..1.00 w nocy:(:( no coz i tak obejrze i tak!! Chciałam sie zapytac jak wrazenia po obekrzeniu tego filmu?? oplaca sie czekac az do 1.00 ...( i tak wiem ze warto chociazby dla EDWARDA)

lena611

Ja bym powiedział że choby film był największym shitem a Ed gra tam tylko epizod to i tak warto obejżeć :D
Ale 25 Godzina na szczęśc ie shitem nie jest, to bardzo dobry film i oczywiście Ed jak zwykle świetnie zagrał.

Poza tym napisałeś "będą aż trzy filmy z Edwardem". Jakie będą pozostałe i kiedy, oraz na jakich stracjach?

HuntMocy

MIAŁAM na mysli wlasnie 25 godzine, po zachodzie słonca oraz zakazany owoc ktory byl dzis. a tamte pozostale niestety nie pamietam kidy beda ale macie to napisane po prawej stronie ikonki nortona...albo z prawej str.ekranu. :):) ( i wszystko jasne..)prawdziwa inwazja z tymi jego filmami ale wiele bym dala zeby dali american history x .pozdrawiam

lena611

to nie ta '25. godzina'. to jakiś film wojenny. kiedyś przy edwardzie też było podane, że będzie leciała '25. godzina' na TCM, a tu pomyłka, bo to nie ten film.

lena611

oj warto,warto...

ach ten monolog przed lustrem w toalecie...