Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 203 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Nie należy do najbardziej zasłużonych twórców kina ,ma w swojej histori niewiele znanych i powszechnie poważanych filmów.Wyjaśnijcie mi to ,wogóle to nie bardzo kojarzę jego grę więc ciężko mi jest go osądzać.

Assurbanipall

BO JEST NIESAMOWITY CHOĆBY DLATEGO!
W życiu prywatnym niechce być uznawany jako gwizda,niestroszy swych piórek oh jaki jestm super.

Assurbanipall

Bo wiesz, to jeden z 10 niesamowitych aktorów jest... : - >

Ma charakterystyczne role i nikt mu jeszcze sztucznie nie obniżał oceny, dlatego jest gdzie jest.

Assurbanipall

dlaczego ?

To moze obejzyj American History X ( polecam osobiscie ) i fight club . To juz sie dowiesz dlaczego .

Assurbanipall

widocznie sobie na to zasłużył... a wyjaśnienia jak sądzę same przyjdą o ile tylko będziesz miał przyjemność obejrzeć z nim dajmy na to AHX, 25th hour czy też Fight Club. Jest trochę filmów z Edwardem, które zapadają w pamięć może nie są to wielgachne produkcje, za którymi stoi wielka kasa i które są zazwyczaj przereklamowane, ale naprawdę warto poświęcić im nieco uwagi.
Jest mi ciężko czasem pojąć jak można nie doceniać aktorstwa Nortona jak i jego osoby :(

Assurbanipall

lubie nortona i uwazam ze na prawde jest rewelacyjnym aktorem, ale jednak są inni o wiele lepsi od niego chociażby eastwood, hoffman czy deep, ale jak ktoś wspomnial o sztucznym zaniżaniu oceny niestety tak to juz jest. Norton jak dla mnie powinien byc napewno w 15

Assurbanipall

dlaczego?...ponieważ ponad 1000 osób dało mu wysoką ocenę, i ma średnią 8,33 ;)...a tak serio to proponuje olać te wszystkie rankingi...ja mam swój i szczerze mówiąc, ma moim rankingu Norton jest jeszcze wyżej :)

m_szymon

Skoro tyle osob na niego glosowalo to cos w nim musi byc ;) watpie zeby kazdemu chcialo sie wchodzic na filmweb, rejestrowac, logowac z mysla 'ha, a teraz dokopie wrogom nortona i podwyzsze mu ocene'.

Oczywiscie- nie jest najlepszy, ale zly tez nie jest. Jego gra bardzo mnie przekonuje, poza tym szanuje go za to ze nie rzuca swojego zycia prywatnego i bliskich prasie czy telewizji co czesto zdarza sie innym, lepiej grajacym aktorom.