Muszę przyznać z nieukrywanym wstydem, że wcześniej nie doceniałam tego aktora. Zawsze wydawała mi się taki bez wyrazu. Teraz, oglądając jego kreacje ( doskonałe !!! ) m.in. w " Podziemnym kręgu " czy " Iluzjoniście " totalnie mnie porwał! Jego specyficzna gra jest wyjątkowa. Jeszcze nie zauważyłam aktora, który grałby w taki sposób jak Norton. Jak oglądam z nim jakiś fim mam po prostu tylko jeszcze jedno życzenie : żeby film trwał dłużej. No cóż... facet jest jednym słowem genialny ! Jak kiedyś dla mnie nie było nikogo lepszego niż Cage tak teraz mogłabym non stop oglądać kreację tych obydwu panów, bo dla mnie są mistrzami tego fachu !
A tak na marginesie, Norton ma niesamowicie seksowny głos... ;D
Pocieszam wszystkie zakręcone fanki!!! Ostatnio oglądałam z nim jakiś wywiad i uwaga cytuję zadane pytanie i odpowiedź.
"have you ever had sex with a fan?", odp N - " No, but it's never too late to start":):):)
To jest filmik z yt, pt EDWARD NORTON INTERVIEW - ANINE BING & SOFIA ENG INTERVIEW E.N. IN HOLLYWOOD FOR SWEDEN'S TV7 /na marginesie obrzydliwe są te laski, fuuuujjjjjj!!!!/, i drugi super śmieszny filmik na yt. pt. THE NORTONIST /ja poległam/. Pozdrawiam serdecznie:)
Dzięki mamameli :) rzeczywiscie trudno sie z Toba nie zgodzic te babki sa tragiczne zreszta sam Ed jak przygotowywal sie do wywiadu i ich teksty w stylu "ale jestes słodki" swoja miną pokazal co o nich mysli ;) chyba chca zeby ich pytania byly kontrowersyne pytajac go np o dragi, żalosne ......
właśnie tez się zdziwiłam kiedy wyjechały z tymi dragami... co to miało niby być ? do czego chciały się tym odnieść w tym wywiadzie ? wygłupiły się tylko... oO
Fajnie, że macie podobne odczucia, co do tego wywiadu. Dwie krowy, najbardziej podobał mi sie wpis do komentarza od jakiejś włoszki, że to są dwie dzi...ki. Prosto i na temat. One zachowywały się tak, jakby chciały Go tam zgwałcić na wizji, żal. Co do tych dragów, wiadomo, jaki jest świat, też się zdziwiłam, bo Edi taki ekolog, wróg papierosów, no, sama nie wiem. Może za bardzo Go idealizujemy?:)pozdrowienia, chyba odpalę Malowany dzisiaj, bo tak u nas szaro i paskudnie za oknem.
On chyba przyniósł im w prezencie jakiś plakat, a laska zapytała, czy to on tam jest i czy jest nagi... Żałosne... Zero profesjonalizmu z ich strony, a komentarz pod filmikiem że to dwie szwedzkie hiltonówny rozbroił mnie:) Laski straszne i tandetne, dobrze ze Ed był sobą - czarujący i skromny. Za to go lubię:)
przez takie idiotki faceci mają skrzywione zdanie o kobietach, biedny Edi, musiał się fatalnie czuć, w pewnym momencie nawet stracił cierpliwość i powiedział, że mają już zacząć pytania. Te pytania....., żal.:)
No wlasnie ten tekst za wstepie tej czarnej lafiryndy "czy jest nagi" nawet nie zauwalyla ze im cos przyniosl, ale jego mina mowila wszystko :"o boze - ale idiotki:)"
Jak macie jeszcze jakies fajne wywiady czy filmiki z Edim wzućcie pozdrwaiam was kobietki i zycze milego i szalonego weekendu!!!!!!!!
OK. Coś wynajdę. I podrzucę jakiś wywiadzik. Pozdrawiam też serdecznie:)), miłej soboty i niedzieli!!!!!!