Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 754 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Edward Norton czy Christian Bale?????????ktory ma wiekszy talent i jest lepszy??
Dam przykladowe zestawienie dwoch filmow w ktorych grali glowe role,i za ktore powinni dostac oscara wg mnie:
American History X(Norton) i Mechanik(Bale)

Grand_9

Nie potrafię ocenić, który z nich jest lepszy. Uwielbiam ich obu. Obaj są niesamowicie utalentowani. Najlepsi aktorzy swojego pokolenia.

Grand_9

Oboje sa bardzo utalentowani i obydwóch uwielbiam lecz chyba ciut lepszy jest Norton. W końcu jest wyżej na liscie najlepszych
aktorów filmwebu:)

Ula1100

no to mamy 2-0 dla nortona narazie ,bo ja tez troszke (ale tylko troszke) wole bardziej Edzia:)

Grand_9

Jak bym miała wybrać, którego bardziej lubię, to bym wybrała Edwarda Nortona. Dla mnie ten facet jest niesamowity.

Eriu

Ugh...trudne pytanie, obaj są świetni...ale chyba jednak mój wybór padnie na Nortona :)

Grand_9

Świetna sona z aktorami którzy zawsze starają sie wybierać rózne role, jeszcze Deep by pasował:D.

Co do Samego głosowania który ma większy Talent, jest lepszy uważam że obaj są świetni, i każdy ma coś genialnego na koncie, do Bale koniecznie dodałbym Imperium Słońca, w końcu miał wtedy jakieś 15 lat...
Ale z większym sentyment troszkę bardziej wskazałbym na Nortona...:)