Dziewczyny. I jak tu można spokojnie zasnąć, oceńcie same- Edward Norton on the public eye-Eye of the Tiger/na yt/, soooooo hot. Te OCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz pytałam, ale niestety, jedna dziewczyna powiedziała, że ma wykładowcę podobnego, ale "gorsze" wydanie i żonate:(, w Polsce nie ma takich facetów, połączenie intelektu, talentu i chłopięcego wdzięku. Brak słów.
Drogie Panie ... trochę optymizmu ... My Polscy Mężczyźni mamy wiele zalet jakich nie mają inni z innych narodowości :) :) ...
To prawda nasi męzczyzni są wyjątkowi:) a my ich nie doceniamy, jak pracowalam we wloszech to nie moglam juz na tych lalusiów patrzec po pewenym czasie i bardzo tęsknilam za naszymi polskimi chlopcami:)
eee teraz to wszedzie sa ci "lalusie", wszędzie roi się od metroseksualistów, cięzko sobie znalesc prawdziwego mężczyzne...
tia, moja koleżanka ma podobnie, ;), ale co prawda to prawda palantów nie sieją, sami rosną ;), ale jak mawia moją przyjaciółka, i kubuś puchatek, im dłużej się czeka, tym większa niespodzianka, więc kobiety moje, może czasem warto poczekać...
masti, coś mie w głowie podpowiada, że i Ty zaliczasz się do "tych" wielbicielek" hmm, nie tylko talentu:), umieszczam Ciebie w moich ulubionych, bo cenie ludzi z wyobraźnia i fantazją!!!!
jaaa, nie no czuje się zaszczycona, :), no i cóż moge powiedzieć, przystojniak z naszego Nortona, nie powiem, że mi się nie podoba, i chyba niczemu to nie szkodzi :D, nawet temu, że lubie Drużyne A ;P, hihi
pozdrawiam Cię mamameli
w sumie to bardzo smutne......................oglądałam teraz jakiś filmik z premiery, czy jakijeśtam imprezki celebrytów, był taki pisk jak Edziu się pokazał...:(A jak przeglądam wpisy pod filmikami na yt, to aż trudno uwierzyć. Oj, ma wzięcie nasza perełka:)
a ja jak patrze czasem na jego plakat ktory mam nad lozkiem(;d), zaczynam sie zastanawiac, co on teraz porabia. gdzie wlasciwie jest a juz na pewno z kim...glupie to, wiem;/ tak na marginesie, nie moge sie nigdzie doczytac, chyba ze pan norton faktycznie jest taki tajemniczy. co z jego zyciem towarzyskiem? nie mial nigdy zony? kochanki? cokolwiek? wiecie cos na ten temat?
pozdraaaawiam:)
....robię dokładnie tak samo i takie same mam myśli...doskonale Ciebie rozumiem!jak Ciebie to pociesza!:)On ma kobitkę, producentkę, chyba z Toronto/33lata/.........
Pociesza pociesza:) ale mnie zabolalo jak przeczytalam o tej prostytutce...biedna Salma.a ten tekst "she's much prettier(...) to szczyt chamstwa. Ale jemu wszystko mozna wybaczyc...;p
przez niego nie zwracam uwagi na innych facetow;d mowia ze milosc jest jak motyl- umiera po kilku dniach... w tym wypadku oby to byla prawda. musze sie odkochac bo do konca zycia panna bede --
jezu jak on sie wspaniale usmiecha... ja mam kilka ulubionych filmow na youtube z nim, podam linki ale dam se reke uciac ze wszystkie juz widzialas:)
http://www.youtube.com/watch?v=2b7ERuAiKcM&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=a9ihcGRnHpM&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=CkpaKsHFxdg&feature=channel_page
ten trzeci ogladam w kolko, jeszcze ta piosenka mnie jara do tego:D
http://www.youtube.com/watch?v=b6G8QNeZgeI&feature=channel_page
a ten ostatni juz widzialas bo wczesniej na forum go wyslalam:)
Ten trzeci ogladam w każdej wolnej chwili. Jeju, czy Ty nie jesteś moją altebliźniaczką?!!!!!:)Ale mam coś cudnego, jak pięknie mówi o sobie , że czasem bywa dobrym facetem, podam niżej link. Boski!
kto wie może jesteśmy jakoś spokrewnione?;D
Mówi, że grał wiele razy dobrą osobę ale ja i tak wole go w wersji tego złego:)
Wczoraj zaprojektowałam nawet motyw na telefon z jego twarzą;D Teraz już mam go zawsze przy sobie:D
............ja już to dawno zrobiłam, mam Jego fotke w portfelu, a tapetę w laptopie zmieniam kazdego dnia..........lalalalalalalalal!!!!!Witaj siostrzyczko!:)
No co ty a masz jakies fajną stronę z Jego tapetami? Bo ja znalazłam kilka tapet ale takich dupnych;//:*
dołączam się do ochów i achów nad cudownym Edwardem. Dawno nie byłam pod takim wrażeniem. Świetny aktor i fantastyczny facet.
zdecydowanie bardziej sexowniejszy niż B.Pitt, przy tym taki tajemniczy, a te dłonie i niepowtarzalny głos/ooooo!!!!!/ to jest to!. Ciekawe ile z nas się w nim kocha?:)
pierwsza:)
no bez przesady zeby sie kochac w nim, ale przynam ze dla mnie pociągający był w filmie 'wiezien nienawisci', a tak, to nie ma co piszczec