Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
108 365 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Zauważyłem: 1999 - fight club - chudziutki, 1999 - american history x - napakowany , 2004 chyba - włoska robota - chudziutki . Innych filmów z nim nie pamiętam, więc może ktoś pamięta jak w innych wyglądał.

Majki_8

Błąd - pisałem z pamięci, American history x - 1998, więc musiał te mięsnie na metanabolu zrobić, żeby w 1999 w Podziemnym krągu znowu być chudym....

Majki_8

Ktoś chyba jest zazdrosny:P Moim zdaniem jest przystojny i bardzo dobrze zbudowany...:P Nic dodać, nic ująć:P

Majki_8

z tego co pamiętam, to musiał być umięśniony do roli w american history x, a do fight clubu kazali mu schudnąć. i chyba tak już mu zostało ;)

antoszynka

No tylko że z mieśni jest trudno " schudnąć "

Majki_8

Njapierw torchę pczytaj a potem pisz głupoty... w 2-3 miesiące można łądnie przybrać i schudnąc oraz wyrzeźbićmięśnie... Odpowiednia dieta + ćwiczenia + suplementy = SUKCES

użytkownik usunięty
MlodyBosky

Zawsze był chudy, jedyny raz jak "przypakował" to właśnie do Więźnia Nienawiści.

"Njapierw torchę pczytaj a potem pisz głupoty... w 2-3 miesiące można łądnie przybrać i schudnąc oraz wyrzeźbićmięśnie... Odpowiednia dieta + ćwiczenia + suplementy = SUKCES "

Wiem, sam chodze na siłownie i interesuje się kulturystyką. Mięsnie to nie tłuszcz, trudno tak sobie od nich schudnąć, a on w niecały rok stracił wszystko, co przypakował do więźnia nienawiści.

Majki_8

Może wciągał :D od tego to i jednemu kumplowi mięśnie zeżarło xD

Majki_8

Przygotowania niektórych aktorów do danego filmu trwaja czasami rok a nawet dłużej. Przykładów jest wiele, a on jest jednym z nich. Nie mając problemów z kasą mógł bez większych problemów szybko złapać trochę mięśni. Oprócz tego charakteryzacja robi swoje. Pozbyc mięsni sie jest rzeczywiście ciężko, a wręcz jest to prawie niemożliwe. Po prostu trzeba dłuższego czasu (dorych kilka lat). Nie da się nagle (chyba, że w obozie koncentracyjnym). Wystarczy prawie wcale nie spać i nie jeść i do tego zapieprzać cały czas :).

Edward_Norton

No wlasnie, sam napisales ze pozbyc miesni jest ciezko. A on pozbyl sie w niecaly rok, bo w figt clubie byl znowu chudziutki.

Majki_8

Nie zwrocilem uwagi na daty o ktorych byla mowa, ale skupilem sie na temacie miesni :P. Cholera wie jak to zrobil, ale wydaje mi sie, ze niezle sie katowal, aby odchudzic sie z miesni. Po nim i jego determinacji mozna sie tego spodziewac.

Edward_Norton

Wystarczyłyby 3-4 tygodnie o kroplówce.

Majki_8

Kiedy zacząłem pracować na hali, w półtora miesiąca straciłem 10kg masy mięśniowej.

Majki_8

Pewnie miał robaki. za krótki za krótki za krótk