Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Hej Kochani Fani Edwarda Nortona!!
Co byscie powiedzieli na wyjazd na ten konwent, o którym piszą do użytkowników w newsletterze jako zorganizowana drużyna namawiająca no głosowanie na Ediego, żeby wrócił do pierwszej dziesiątki najlepszych aktorów? Bo w sumie będą wakacje, zapowiada się to być weekend, więęęęc? Co o tymm myślicie? Piszcie!

Rita_2

ja bym powiedziała... jak dla mnie bomba. piszę się na to.
(ale nie trzeba być pełnoletnim, prawda? ;p)

green_agata

He he :) Nic nie pisali o wieku :) Ale pomysl jest przedni! Tylko trzeba sie zapisywac juz niedlugo na liste zeby wiedzieli kto bedzie jechal. Co bys powiedziala na jednakowe koszulki z Eddiem :) Troche przesada ale robiloby klimat :)

Rita_2

koszulki :D łiiii! piszę się.
dobrze, że organizują to w wakacje, a nie kiedy indziej, bo inaczej nie mogłabym jechać.

Rita_2

Ja bym chętnie pojechała i włączyła sie w tę waszą akcję, jednak niestety termin mi nei pasuje :( ale mam nadzieję że poprze was wiele innych fanów Nortona :)

Martha

norton to bardzo dobry aktor, jeden z moich ulubionych, ale przyłączanie się do jakieś propagandy nie jest w moim stylu... bleee...

Rita_2

Ja niestety raczej nie będę mogła jechać, ale gdybym jechała na pewno bym się przyłączyła ;-)
Życzę powodzenia w prowadzeniu tej akcji :)

Rita_2

Wyjeżdżam na cały lipiec więc się na konwent nie wybiorę, ale w koszulce z Edziem mogłabym chodzić zawsze i wszędzie :)
A co do rankingu to czy to takie ważne? Wielu doskonałych aktorów plącze się gdzieś poza pierwszą 50-tką. Tak to już jest, że prawdziwy talent rzadko jest doceniany przez masy :)