,,A to Polska właśnie...''
Ależ Wy durni jesteście, Boże. Tylko u nas artystka z takimi możliwościam może być mieszana z błotem i zupełnie serio porównywana do tej pseudopiosenkarki Dody. I ten hymn w Korei, i hymn w Korei, i hymn w Korei....wiecie ile czasu od tego wydarzenia minęło? Poza tym nawet nie wiecie, dzieciaki co krytykujecie:
,,Edyta Górniak to talent samorodny. Błędem jest odsądznie jej od czci i wiary za wykonanie hymnu w Seulu. Słyszałem nagranie bez wycia stadionu. Zaśpiewała na Złoty Medal. A dorosłym mężczyznom biegającym za piłką muszą wystarczyć hymny fałszujących kibiców''
Czesław Niemen.
Poza tym powinniście wiedzieć, że osoba tak utalentowana (czy to śpiew, czy instrument, czy taniec) ma zawsze nietuzinkową osobowość. A Wy zachowujecie się jak cofnięci w rozwoju. Ale czego tu oczekiwać po tym pokoleniu.
Ja tam ją uważam za jedną z najlepszych polskich piosenkarek. Z Dodą jej nigdy nie porównywałam - dla mnie pierwszeństwo jest jasne.
Ekranizacjo droga wreszcie ktoś napisał coś mądrego:). Podpisuje się pod tym rękami i nogami. Edyta to najlepszy głos w Polsce- to na pewno. I na świecie też jest a czołówce. Takie jest moje zdanie:).